Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp og Liverpool sviktet på ny

Klarte ikke slå Andy Carroll og West Ham.

SKUFFA: Det gikk ikke veien for Jürgen Klopp og Lierpool i dag.Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock
SKUFFA: Det gikk ikke veien for Jürgen Klopp og Lierpool i dag.Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock Vis mer

• West Ham - Liverpool 2-0

(Dagbladet): Jürgen Klopp og Liverpool avsluttet 2015 med to seiere mot henholdsvis den daværende serieleder Leicester (som nå er á poeng med Arsenal, men som på grunn av målforskjell ligger som nummer to) og Sunderland.

Dagens kamp gikk ikke like bra, hvor ingenting gikk riktig vei for bortelaget.

- Det er ikke dagen for å være skuffet. Det er dagen for å være sint, sier Jürgen Klopp etter tapet.

Det hele startet da West Ham tok ledelsen allerede etter ti minutter ved Antonio.

Målet kom etter et fantastisk innlegg av Valencia, hvor Antonio hoppa høyt og headet forbi Liverpool-keeper Mignolet etter et noe svakt forsvarsspill av bortelaget.

Jaktet utlikning Mark Noble storspilte for hjemmelaget, og var tent fra første sekund. Det var nok noe av grunnen til at Lucas takla midtbanespilleren, som førte til et gult kort etter 23 minutter. Kapteinen kom alt for sent inn i taklingen og stemplet Noble som ble liggende en liten periode.

Bortelaget fortsatte å presse på, og ønsket en utlikning før pause. Det ble det dessverre ikke noe av, verken i ordinær tid eller i de fem minuttene som ble lagt til. Men Liverpool var svært nære i overtiden.

Firmino og Ibe samarbeidet godt, og førstnevnte la opp til Can. Det knallharde skuddet var godt, men traff tverrliggeren og gikk ut.

Dommeren i mot seg? Robert Madley ledet kampen, med Simon Long og Simon Beck som assistenter. De skulle nok Liverpool helst vært foruten i dag.

I TV2-studioet mente de at West Ham var svært heldige, særlig like etter West Ham-målet, hvor Moreno burde fått frispark like ved dødlinja til hjemmelaget.

Det er det mange på Twitter som var enige i.

«Dommeren 1-0 Liverpool» og «Liverpool robbet av dommeren der, uheldige» er blant meldingene som gikk igjen på mikrobloggnettstedet.

Carroll satset alt Etter pause ble det ikke lettere for Liverpool. Etter ti minutter raget Andy Carroll høyest på et innlegg fra den heltente Noble, og igjen måtte Mignolet hente ballen ut av eget nett.

Og etter 68 minutter viste hjemmelaget seg fram på ny, og Carroll var nær sitt andre mål for kvelden da han fikk to muligheter mot Mignolet.

Først headet han ballen, og Mignolet ga retur. Så fikk spissen prøve seg med bena, men Mignolet redda på streken.

Amper stemning Sakho har tidligere denne sesongen havna i bråk på banen, i dag måtte han roe ned medspillerne på banen, da Liverpool ropte på hands og straffe i feltet.

Dommeren vinket spillet videre, ut til corner. Da tente bortelaget ekstra på, og presset hardt.

Drøye halvannet minutt senere kom dommer Madley igjen i fokus, da Benteke mente West Hams Ogbonna stoppet ballen med armen. Tv-bildene er noe uklare, men det ser ut som at Ogbonna hadde armen tett inntil kroppen.

Det ble med det for Liverpool, som til tross for flere muligheter dessverre ikke klarte å få ballen inn i mål. Det blir spennende å se hva slags grep Klopp tar til uka, når de møter Arsenal på hjemmebane.

RAGET HØYEST Andy Carroll storspilte mot gamleklubben. Her mot Dejan Lovren i Liverpool-forsvaret. Foto: AFP PHOTO/IKIMAGES
RAGET HØYEST Andy Carroll storspilte mot gamleklubben. Her mot Dejan Lovren i Liverpool-forsvaret. Foto: AFP PHOTO/IKIMAGES Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media