Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp om England-livet: - Paparazzien vet hvor jeg skal før jeg selv vet det!

- Vi må starte på nytt.

MERKER KJØRET: Det knyttes store forventninger til Jürgen Klopp. Tyskeren har allerede fått merke medieoppmerksomheten på nært hold. Foto:
AFP PHOTO / PAUL ELLIS
MERKER KJØRET: Det knyttes store forventninger til Jürgen Klopp. Tyskeren har allerede fått merke medieoppmerksomheten på nært hold. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det begynner å bli noen dager siden Jürgen Klopp ble offisielt presentert som Liverpool-trener, og siden har han fått merke mediekjøret.

Det er enorme forventninger knyttet til Klopp.

Det har han fått merke på kroppen. Da han i formiddag møtte opp til sin første pressekonferanse før kamp, snakket han om oppmerksomheten.

- Det er annerledes. Noe av det jeg har lært denne uka er å prøve å gjøre noen ting for min private situasjon, men åpenbart vet paparazzien hvor jeg skal før jeg gjør det selv, sier Klopp i kjent humoristisk stil, ifølge Liverpool Echo.

- Merkelig jobb Dette utdypet han da han seinere fikk spørsmål om hva han synes om at hans nye jobb har dratt med seg oppmerksomhet.

- Jeg tenker ikke på ting som dette. Jeg liker ikke å bli fotografert hele tiden, men hvem gjør vel det? Det er en merkelig jobb, å vente tre timer på meg utenfor huset mitt, ta bilde av meg og så gå hjem. Men slik er det, sier Klopp.

Han forteller også at han i går måtte si nei da det ble snakk om bildetagning da han var ute og spiste middag sammen med to kompiser og konene deres.

- Jeg måtte nesten si nei, fordi hvert bilde de tar havner på Twitter. Og det ser jo ut som jeg er på restauranter og barer hver dag! Men jeg føler at folk ikke synes det er så verst at jeg er her. Det er litt rart akkurat nå, for vi har ikke spilt ennå!

Skadet Gomez Men det er på grunn av det sportslige den tidligere Borussia Dortmund-treneren er ansatt i Liverpool. Lørdag kastes han direkte til løvene på White Hart Lane når Liverpool møter Tottenham.

Det første slaget i fjeset fikk han imidlertid da det i går ble klart at Joe Gomez mister resten av sesongen.

- Vi har hatt noen problemer med spillere som har vært med landslagene sine, det er helt normalt. Det er alltid litt nervøsitet knyttet til spillerne. Informasjonen knyttet til unge Joe Gomez var ikke akkurat perfekt, sier Klopp, som innrømmer at forberedelsene til lørdagen kunne vært bedre.

Men:

- Vi har hatt mye god trening, gutta er gode til å lytte og forstår hva vi vil. Det er ikke tiden for å endre på ting, vi må bare endre riktig. Det er det vi har prøvd å gjøre. På lørdag må vi bare starte på nytt. Jeg er ikke interessert i hva som skjedde her for noen uker siden, bare hva vi kan gjøre for å bli bedre.

- Jeg vet hvordan jeg vil spille. Til sjuende og sist er det bare fotball. Vi må åpne lungene, løpe, kjempe og skyte på mål. Vi må spille som i drømmene våre. Jeg vil se et modig lag, og at de har det gøy. Jeg vil se at de liker det de gjør.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!