Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp om Liverpools forsvarspill: - Ta heller en kniv og drep meg

Og hamstring er årets drittord.

IKKE FORNØYD: Jürgen Klopp har ikke vært særlig fornøyd med Liverpools forsvarsspill de siste kampene. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/
IKKE FORNØYD: Jürgen Klopp har ikke vært særlig fornøyd med Liverpools forsvarsspill de siste kampene. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/ Vis mer

(Dagbladet): Det har svingt resultatmessig for et skadeplaget Liverpool siden Jürgen Klopp tok over tømmene i klubben. Etter to kamper der de fikk totalslakt for spillet, fikk de en opptur 2. juledag da de slo ligaleder Leicester.

Nå står Sunderland for tur 30. desember. I forkant av det er Klopp opptatt av å ordne opp i forsvaret, som til tider har spilt hårreisende dårlig de siste kampene.

- De spilte noen pasninger som... Jeg sa at om de ønsket å drepe meg kunne de like godt gjøre det med en kniv. De kan ikke spille sånne pasninger, de trenger ikke det, sier Klopp til Liverpool Echo.

- Alle løper, alle vant ballen, men så spiller de slike pasninger. Det er en invitasjon til å kjøre angrep imot. Men resten var riktig bra, og at vi klarte å holde nullen mot Leicester var bra for oss, fortsetter Klopp.

Den karismatiske tyskeren har for øvrig erklært at hamstring er «årets drittord». Han var nemlig ikke kjent med det før han flyttet til England og spillerne opplevde hamstring-skader på løpende bånd.

- Det har med den heftige kampplanen å gjøre, og hvis du har mange skader som vi har hatt så må andre spille veldig ofte. Men det er ikke noe du kan stoppe, det er litt her og litt der, sier Klopp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media