Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp om nedsablingen av City: - Spillerne virket overrasket

Vant 4-1.

- OVERRASKET: Liverpool sjokkerte Manchester City og vant 4-1 etter å ha ledet 3-1 til pause. Manager Jürgen Klopp forteller at spillerne virket overrasket over å ha ledelsen i hvilen. Foto: Scanpix
- OVERRASKET: Liverpool sjokkerte Manchester City og vant 4-1 etter å ha ledet 3-1 til pause. Manager Jürgen Klopp forteller at spillerne virket overrasket over å ha ledelsen i hvilen. Foto: Scanpix Vis mer

Liverpool sjokkerte Manchester City og vant 4-1 etter å ha ledet 3-1 til pause. Manager Jürgen Klopp forteller at spillerne virket overrasket over å ha ledelsen i hvilen.

Den tyske manageren har vunnet 3-1 borte mot Chelsea og 4-1 borte mot Manchester City etter at han inntok sjefsstolen i Liverpool. Lørdag rystet Merseyside-klubben City, noe spillerne virket forundret over.

- Spillerne virket overrasket over at vi ledet i pausen. Det er noe vi skal lære av. Det er normalt i fotball å ha ledelsen hvis man har kvalitet, og det har vi, sa Klopp.

Den tidligere Borussia Dortmund-treneren mener at resultatet mot City ikke var det viktigste.

- For oss er ikke det viktigste, men hva som er annerledes. Det viktige er at vi kan se og føle en utvikling i spillet vårt. Vi må ha erfaring sammen, så vi kan snakke om det og arbeide med det, sa Klopp.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling