- OVERRASKET: Liverpool sjokkerte Manchester City og vant 4-1 etter å ha ledet 3-1 til pause. Manager Jürgen Klopp forteller at spillerne virket overrasket over å ha ledelsen i hvilen. Foto: Scanpix
- OVERRASKET: Liverpool sjokkerte Manchester City og vant 4-1 etter å ha ledet 3-1 til pause. Manager Jürgen Klopp forteller at spillerne virket overrasket over å ha ledelsen i hvilen. Foto: ScanpixVis mer

Klopp om nedsablingen av City: - Spillerne virket overrasket

Vant 4-1.

Liverpool sjokkerte Manchester City og vant 4-1 etter å ha ledet 3-1 til pause. Manager Jürgen Klopp forteller at spillerne virket overrasket over å ha ledelsen i hvilen.

Den tyske manageren har vunnet 3-1 borte mot Chelsea og 4-1 borte mot Manchester City etter at han inntok sjefsstolen i Liverpool. Lørdag rystet Merseyside-klubben City, noe spillerne virket forundret over.

- Spillerne virket overrasket over at vi ledet i pausen. Det er noe vi skal lære av. Det er normalt i fotball å ha ledelsen hvis man har kvalitet, og det har vi, sa Klopp.

Den tidligere Borussia Dortmund-treneren mener at resultatet mot City ikke var det viktigste.

- For oss er ikke det viktigste, men hva som er annerledes. Det viktige er at vi kan se og føle en utvikling i spillet vårt. Vi må ha erfaring sammen, så vi kan snakke om det og arbeide med det, sa Klopp.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram