Klopp om skrekkbildene: - Vi var sjokkerte

Roberto Firmino fikk en finger i øyet og kjemper en kamp mot klokka for å bli klar mot PSG.

FINGER I ØYET: Roberto Firmino fikk en finger i øyet av Jan Vertonghen. Foyo: Kieran McManus/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FINGER I ØYET: Roberto Firmino fikk en finger i øyet av Jan Vertonghen. Foyo: Kieran McManus/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

*Liverpool - PSG tirsdag 21.00 (TV 2 Sport 1)

Roberto Firmino fikk en finger i øyet da Liverpool slo Tottenham 2-1 på Wembley lørdag, og måtte forlate banen etter 74 minutter.

Et av spørsmålene på dagens pressekonferanse, før morgendagens kamp mot den franske storklubben Paris Saint-Germain er om brasilianeren rekker kampen.

- Det er ikke sikkert. Kunne han spilt i dag? Ingen sjanse. Men vi håper han er klar i morgen. Først og fremst er det gode nyheter, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Det var noen stygge bilder som blant annet spredte seg i sosiale medier etter kampen. Det viste at nærmere halve Vertonghens finger var inni Firminos øye.

- Alle som så bildene etter kampen ... Vi var alle sjokkerte. Vi hadde kontakt med ham etter kampen. Det var en lettelse. Det er smertefullt, ingen vil oppleve det, ingen trenger det. Han vil bli fin, vi vet bare ikke når. Det er 30 timer til kampen, så vi får se hvordan det utvikler seg, sier Klopp videre.

På spørsmål om hvordan det står til med Daniel Sturridge, som kan få sin første Champions League-kamp på fem sesonger, svarer Klopp:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer