Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp om skrekkbildene: - Vi var sjokkerte

Roberto Firmino fikk en finger i øyet og kjemper en kamp mot klokka for å bli klar mot PSG.

FINGER I ØYET: Roberto Firmino fikk en finger i øyet av Jan Vertonghen. Foyo: Kieran McManus/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FINGER I ØYET: Roberto Firmino fikk en finger i øyet av Jan Vertonghen. Foyo: Kieran McManus/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

*Liverpool - PSG tirsdag 21.00 (TV 2 Sport 1)

Roberto Firmino fikk en finger i øyet da Liverpool slo Tottenham 2-1 på Wembley lørdag, og måtte forlate banen etter 74 minutter.

Et av spørsmålene på dagens pressekonferanse, før morgendagens kamp mot den franske storklubben Paris Saint-Germain er om brasilianeren rekker kampen.

- Det er ikke sikkert. Kunne han spilt i dag? Ingen sjanse. Men vi håper han er klar i morgen. Først og fremst er det gode nyheter, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Det var noen stygge bilder som blant annet spredte seg i sosiale medier etter kampen. Det viste at nærmere halve Vertonghens finger var inni Firminos øye.

- Alle som så bildene etter kampen ... Vi var alle sjokkerte. Vi hadde kontakt med ham etter kampen. Det var en lettelse. Det er smertefullt, ingen vil oppleve det, ingen trenger det. Han vil bli fin, vi vet bare ikke når. Det er 30 timer til kampen, så vi får se hvordan det utvikler seg, sier Klopp videre.

På spørsmål om hvordan det står til med Daniel Sturridge, som kan få sin første Champions League-kamp på fem sesonger, svarer Klopp:

- Han er klar. Vi har få valg, så om Bobby ikke kan spille så har vi få alternativer.

Sturridge er foran angripere som Dominic Solanke og Divock Origi i køen.

Hvis han skulle starte vil det faktisk være første gang han starter en Champions League-kamp for de røde etter overgangen fra Chelsea i 2013.

Sesongen 2014/15 sleit han mye med skader da Liverpool røyk ut i Champions League-gruppespillet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!