Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp overrasket stort med laguttaket da Liverpool seiret

Byttet ti spillere mot Bournemouth.

SCORET: Roberto Firmino ga Liverpool ledelsen. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix
SCORET: Roberto Firmino ga Liverpool ledelsen. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Bournemouth - Liverpool 1-2 (0-2)

(Dagbladet): Jürgen Klopp valgte å skifte hele ti av de elleve spillerne som sendte Liverpool videre i Europa League etter bragden mot Borussia Dortmund torsdag.

To av spillerne debuterte i Premier League i dag, keeper Danny Ward og forsvarer Connor Randall. I tillegg var spillere som brad Smith og Kevin Stewart i startoppstillingen.

REDUSERTE: Joshua King setter ballen forbi Liverpool-keeper Ward. Foto; Reuters / Toby Melville / NTB Scanpix
REDUSERTE: Joshua King setter ballen forbi Liverpool-keeper Ward. Foto; Reuters / Toby Melville / NTB Scanpix Vis mer

Den eneste spilleren som var igjen i elleveren, var Roberto Firmino. Og det var nettopp brasilianeren som åpnet scoringsballet. Daniel Sturridge tvang Boruc til en redning med hælen etter 40 minutter, og Firmino kunne enkelt sette bredsiden til på returen.

Fram til scoringen hadde det vært en kjedelig forestilling på Vitality Stadium, men bortefansen skulle få mer å juble for før pause.

Sturridge har fått lite spilletid denne sesongen grunnet skader, men viste igjen hvor effektiv han er for de røde når han først er på gressmatta. Spissen ekspederte ett frispark fra Jordon Ibe i nettmaskene like før hvilen.

Sturridge burde også blitt tomålsscorer da han lurte keeper med en fin lobb, bare for å se at ballen traff utsiden av stolperota.

Joshua King startet igjen for Bournemouth, og kunne fort tegnet seg på scoringslista etter en snau time, men Ward reddet to gode forsøk fra nordmannen.

Likevel var det nettopp nordmannen som pyntet på resultatet på overtid med en fin scoring på halv volley.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart