Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp sendte rørende kondolansebrev til avdød Leicester-fans familie

Ian Midgley var på vei til kamp mellom Liverpool og Leicester.

SENDTE KONDOLANSEBREV: Jürgen Klopp sendte Denise Midgely sin dypeste medfølelse. Foto: AFP / Christof STACHE
SENDTE KONDOLANSEBREV: Jürgen Klopp sendte Denise Midgely sin dypeste medfølelse. Foto: AFP / Christof STACHE Vis mer

(Dagbladet): På Boxing Day i desember 2015, møtte Liverpool Leicester i toppoppgjør. Der skulle Ian Midgely og kona vært, men på vei til stadion skjedde det ufattelige.

Ian Midgely kollapset, og døde av et hjerteinfarkt, med kona Denise ved sin side. Paret bodde i Dubai, men dro på hver eneste hjemmekamp Leicester hadde. Billetten til kampen mot Liverpool kjøpte de da de var hjemme på juleferie i England.

«You'll never walk alone» Mange har fått med seg den tragiske hendelsen, og har sendt sine kondolanser til Midgelys familie. Også Liverpool-manager Jürgen Klopp har tatt kontakt med Denise, og har sendt et rørende kondolansebrev. Det skriver den engelske avisa Telegraph.

I brevet skriver Klopp angivelig «You'll never walk alone» til Denise, og fortsetter:

- Jeg er så lei meg for at jeg skriver til deg under disse ekstremt triste omstendigheter, etter å ha hørt at mannen din gikk bort på vei til Anfield på Boxing Day.

- I Liverpool er fansen en del av en stor familie, og vi har fått høre at Ian var en stor Leicester-fan, og at Leicester-familien har mistet en lojal fan, skriver Klopp i brevet.

- En fantastisk fyr På vegne av alle i Liverpool, ønsket Klopp å sende sin dypeste medfølelse til Denise, etter tapet av sin kjære.

- Ingenting vi sier vil kompensere for tapet ditt, men jeg sender min dypeste medfølelse, og vil at du skal vite at våre tanker er med deg og din familie.


Denise Midgely har tidligere hedret mannen sin:

- Ian var en fantastisk fyr. Full av moro, latter, selvtillitt og støtte. Alle han tok på, genuint elsket ham.

«Boxing Day» (26. desember) er den store fotballdagen i England, og selv om det ikke er sport som var utgangspunktet for dagen, blir den nå forbundet med fest, moro og fotball.