FORTSETTER I DORTMUND: Jürgen Klopp ville nok blitt ønsket velkommen av mange Manchester United-supportere, men tyskeren sier selv han ikke er aktuell som ny manager. Foto: SCANPIX/AFP / PATRIK STOLLARZ
FORTSETTER I DORTMUND: Jürgen Klopp ville nok blitt ønsket velkommen av mange Manchester United-supportere, men tyskeren sier selv han ikke er aktuell som ny manager. Foto: SCANPIX/AFP / PATRIK STOLLARZVis mer

Klopp sier han er uaktuell for United-jobben

- Ubrytelig bånd til Dortmund.

(Dagbladet): Jürgen Klopp var et navn som tidlig dukket opp som mulig erstatter da David Moyes i praksis ble sparket som Manchester United-manager i går.

Nå sier Borussia Dortmund-sjefen at det er uaktuelt.

- Manchester United er en stor klubb, og jeg føler jeg kjenner supporterne deres godt. Men mitt bånd til Dortmund og folkene der er ubrytelig, sier Klopp til Guardian.

Forfølger ikke Den karismatiske tyskeren fristet nok mange av Manchester Uniteds fans, men flere kjennere av Bundesliga meldte allerede i går at Klopp kom til å fortsette i jobben han allerede har.

Telegraph-journalist Mark Ogden, som har vært først på ballen både ved Alex Fergusons avgang og David Moyes' sparking, skriver samtidig på Twitter at Manchester United ikke kommer til å jakte Klopp etter å ha fått vite hvor manageren står.

Flere av David Moyes' støttespillere følger skotten ut døra på Old Trafford, mens Ryan Giggs overtar det midlertidige ansvaret for førstelaget.

Flere forsvinner Det er fortsatt uklart hvilken løsning United går for permanent, men Nederlands landslagssjef Louis van Gaal er en gjenganger som det mest sannsynlige alternativet.

Flere medier har rapportert om et kjølig forhold mellom Ryan Giggs og David Moyes, noe Giggs benektet da han ble konfrontert med påstandene i slutten av mars.

Det som nå skjer betyr at Giggs lever videre som spillende manager på Old Trafford, mens Moyes-håndplukkede Steve Round (assisterende manager) og Jimmy Lumsden (trener) er ferdige, ifølge BBC.