Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Klopp skrek i frustrasjon, og så snudde innbytterne kampen på 127 sekunder

Liverpool-seier mot Stoke.

KOM TILBAKE: Liverpool-manager Jurgen Klopp var irritert i 1. omgang, men bortelaget snudde kampen og vant mot Stoke. Foto: NTB Scanpix
KOM TILBAKE: Liverpool-manager Jurgen Klopp var irritert i 1. omgang, men bortelaget snudde kampen og vant mot Stoke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
  • Stoke - Liverpool 1-2 (1-0)

(Dagbladet): Liverpool snudde kampen og tok alle tre poengene fra bortekampen mot Stoke i Premier League.

Coutinho og Firmino startet begge på benken, men Brasil-duoen kom inn i 2. omgang og leverte hver sin scoring. Dermed tok rødtrøyene med seg seieren, til tross for en reservepreget startoppstilling.

Stoke ledelse

Stoke og Jonathan Walters satte inn 1-0 etter 44 minutter. Xherdan Shaqiri lurte seg fint forbi på høyresida og la ballen perfekt inn til Walters som stanget inn 1-0 bak et slurvete Liverpool-forsvar.

Men flere lurte på om Liverpool skulle hatt et straffespark rett i forkant. Liverpools Ben Woodburn gikk i bakken i duell med Erik Pieters, men dommer Mike Dean hørte ikke på Liverpool-spillerne som ville ha straffe.

Til pause var stillingen 1-0 - etter en omgang uten de veldig store høydepunktene. Liverpool-manager Jurgen Klopp var neppe fornøyd da han gikk i garderoben etter pause og både Coutinho og Firmino kom inn etter hvert i 2. omgang.

To raske

Og det var to Liverpool-innbyttere skulle snu kampen i løpet av 127 sekunder.

69:30: Innbytter Coutinho setter inn 1-1 etter at han fikk skyte upresset fra 13 meter. Stoke slet med å klarere et innlegg og brasilianeren utliknet.

71:37: Firmino blir spilt gjennom og banker til på halvspretten fra 18 meter. Ballen fyker i en pen bue og i mål. Dermed 1-2.

Liverpool er akkurat nå nummer tre i Premier League med 63 poeng. Foran er Chelsea med 72 og Tottenham med 68.

Stoke er på 13. plass med 36 poeng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media