Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Duellen mellom Salah og Ramos

Klopp slakter Ramos: - Som en wrestler

Liverpool-manageren er ingen stor fan av Sergio Ramos.

KRITISK: Jürgen Klopp går ut mot Sergio Ramos to måneder etter Champions League-finalen. Foto: ProSports/REX/Shutterstock
KRITISK: Jürgen Klopp går ut mot Sergio Ramos to måneder etter Champions League-finalen. Foto: ProSports/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Champions League-finalen i mai så Real Madrid slå Liverpool 3-1, blant annet ved hjelp av et sensasjonelt brassespark fra Gareth Bale.

Finalens mest omdiskuterte situasjon har imidlertid vært duellen mellom Sergio Ramos og Mohamed Salah. Mange har ment at spanjolen var for tøff i duellen med Liverpools stjernespiller, og at Ramos med vilje forsøkte å skade Salah.

Blant dem; Jürgen Klopp.

- Skal vi dit igjen?, spurte han, med referanse til den evige debatten rundt situasjonen, før han fortsatte:

- Hvis du ser det om igjen - og du ikke heier på Real Madrid - så vil du tenke at det er hensynsløst og brutalt.

- Likte ikke reaksjonen

Salah slet lenge med en vond skulder etter duellen i finalen, og måtte også stå over Egypts åpningskamp i VM. I de resterende gruppespillskampene klarte ikke Salah å utgjøre en forskjell, og hjemlandet røk rett ut fra mesterskapet.

Nå er han med Liverpool på treningsleir i USA, hvor de blant annet skal møte Manchester United lørdag kveld.

Fortsatt er det imidlertid den to måneder gamle Champions League-finalen som stjeler mye av fokuset. Etter kampen kom Ramos med en rekke slengbemerkninger i retning Liverpool, noe ikke Klopp ble særlig glad for.

- Ramos sa mye i etterkant som jeg ikke likte. Som person likte jeg ikke reaksjonen hans. Hvis du setter sammen alle situasjonene med Ramos, vil du se at det er mange av dem, sa manageren.

- Som en wrestler

En annen kontroversiell situasjonen i kampen mellom de to storlagene var Ramos' angrep på Liverpool-keeper Loris Karius.

Ramos kolliderte, tilsynelatende med vilje, inn i keeperen, og i etterkant ble det påvist hjernerystelse hos keeperen. Like etter at Ramos hadde sendt ham i bakken, slapp Karius inn et skudd fra Bale, og siden har flere supportere vendt seg mot ham.

- Jeg tror ikke vi vil oppleve noe slikt igjen. Gå ut der og sett en albue i keeperen og dra ned målscoreren som en wrestler. Da vi vinner du kampen. Det var historien om denne kampen, mener Klopp.

Karius kan få det tøft med å få mye spilletid for Liverpool denne sesongen. De har nemlig signerte Alisson Becker og gjort ham til tidenes dyreste keeper.