Klopp snakker ut om Lewandowski og Götze

- Han går til Bayern.

SJEF: Jurgen Klopp har fått mye skryt for hvordan Dortmund driftes, og ikke minst for deres spillestil. Men nå må han sakte men sikkert se laget sitt forsvinne til klubber med større pengesekker. Foto: AFP PHOTO/HO/UEFA
SJEF: Jurgen Klopp har fått mye skryt for hvordan Dortmund driftes, og ikke minst for deres spillestil. Men nå må han sakte men sikkert se laget sitt forsvinne til klubber med større pengesekker. Foto: AFP PHOTO/HO/UEFAVis mer

(Dagbladet): Helt siden i vår har det vært mye snakk om hvor Robert Lewandowski skal spille neste sesong.

De aller fleste storklubbene i Europa har vært knyttet til en overgang for polakken, men det har blitt med ryktene.

Nå kan det se ut som om han blir i Dortmund en siste sesong til om vi skal tro manager Jurgen Klopp.

- Jeg tror alle har fortstått at Robert kommer til å spille for Bayern etter den kommende sesongen, sier han i et intervju med Welt am Sonntag.

- Nå handler det bare om å gjøre det beste ut av det året vi enda har ham.

Klopp forteller videre at de lenge var innstilt på å selge denne sommeren, men at de ikke kom til enighet med noen.

- Vi kommer til å fokusere på det sportslige neste sesong. Det er det viktigste for oss, og med en spiller som Robert vet jeg at vi kan gjøre det bra, sier Klopp.

Tapet av Götze svir
En annen av overgangssagaene knyttet til den tyske storklubben denne sesongen var Mario Götze.

Supertalentet ble allerede i april klar for Bayern, og ifølge Klopp var tapet av 21-åringen vanskeligere å svelge enn tapet for Bayern på Wembley i Champions League-finalen.

- Måten han forsvant på var mye verre enn tapet i finalen. Frem til april var han en viktig del av våre fremtidsplaner, men plutselig forsvant han.

Klopp var heller ikke fornøyd med måten nyheten ble sluppet på.

- Det handlet også litt om timingen. Det var dagen før den viktige semi-finalen vår mot Real Madrid - sånt er dårlig stil, avslutter han.