Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp vil slå tilbake mot United

IRRITERT: Klopp etter oppgjøret mot Southampton tidligere denne uka. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Klopp etter oppgjøret mot Southampton tidligere denne uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liverpool har fem poeng til gode på Manchester United i Premier League, men det er Merseyside-laget som har størst press på seg før søndagens toppoppgjør.

Etter en glimrende sesonginnledning har Liverpool sviktet i de tre siste kampene. Jürgen Klopps menn er ikke bekjent med uavgjort mot Plymouth og Sunderland og tap mot Southampton.

Samtidig har United rettet opp et skip ute av kurs. José Mourinhos utvalgte har ikke tapt på 15 strake kamper i alle turneringer, og har vunnet de siste ni.

Liverpool var helt ute av det i den første av to semifinaler mot Southampton i ligacupen, og var heldige som ikke tapte mer enn 0-1. Klopp krever en helt annen innsats av sine spillere søndag.

Ikke alene

- Vi skal slå tilbake mot Southampton (i returkampen), men det vil være enda bedre å reagere i helgen fordi vi har bruk for en bedre prestasjon på Old Trafford, sier Klopp, ifølge AFP.

Han er ikke alene om å ville se en forbedring søndag. Mourinho var heller ikke tilfreds med Uniteds prestasjon mot Hull i midtuken, til tross for at de vant 2-0.

- Vi skal gjøre det bedre enn vi gjorde i første omgang. Jeg skal gjøre det bedre, og fansen skal også gjøre det bedre, er oppfordringen fra portugiseren, ifølge Reuters.

Zlatan tilbake

En av spillerne som manglet tirsdag var Zlatan Ibrahimovic. Svensken har vært syk, men ventes tilbake til søndagens oppgjør. Spissen har vært i god form i det siste og ble kåret til månedens spiller i Premier League for desember. Han mener at hele laget har funnet oppskriften på gammel storhet.

- Jeg sa "langsomt, langsomt" fra begynnelsen, sier 35-åringen.

- Vi trengte tid til å finne hverandre. Nå kan man se vår identitet som lag, sier svensken til klubbens hjemmeside.

Manchester United har bruk for tre poeng for å holde seg i kampen om mesterligaplass, mens Liverpool trenger seier for å holde kontakten med serieleder Chelsea.

Og ifølge statistikken kommer et av lagene til å vinne. Ikke siden år 2000 har de to lagene spilt uavgjort i ligasammenheng på Old Trafford.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling