Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopp vurderer hvileår

Suksessmanageren Jürgen Klopp har kontrakt med Liverpool til sommeren 2022. Etter det vurderer han å ta en pause.

VURDERER PAUSE: Jürgen Klopp. Foto: NTB Scanpix
VURDERER PAUSE: Jürgen Klopp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det forteller 52-åringen i et intervju med det tyske fotballmagasinet Kicker. Klopp har ledet Liverpool siden oktober 2015, og den nåværende kontrakten hans går ut om tre år.

– Jeg har så absolutt nok energi til det jeg driver med. Jeg har bare ett problem: Jeg kan ikke gjøre «litt». Det er «alt eller ingenting» for meg. Hvem kan si i dag at han kan gjøre alt eller ingenting om tre år? sier Klopp.

– Om jeg bestemmer meg for at jeg ikke klarer det lenger, så vil jeg ta en pause i et år. Og etter det året må jeg definitivt ta en avgjørelse. Samtidig er det veldig høy sannsynlighet for at energinivået mitt da vil være tilbake der det hører hjemme, og at jeg kan gjøre jobben slik jeg ønsker, sier tyskeren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling