Jürgen Klopp om signeringen av Virgil van Dijk

Klopps beskjed til Liverpool-fansen: - Glem prisen

Liverpool bruker drøye 830 millioner kroner på å hente Virgil van Dijk. Det bringer enorme forventninger, men Jürgen Klopp ber supporterne ikke tenke på prisen.

REKORDOVERGANG: Liverpool betaler 830 millioner kroner for Virgil van Dijk. Det er verdensrekord for en forsvarsspiller. Foto: Liverpoolfc.com
REKORDOVERGANG: Liverpool betaler 830 millioner kroner for Virgil van Dijk. Det er verdensrekord for en forsvarsspiller. Foto: Liverpoolfc.comVis mer

Midtstopperen blir Liverpool-spiller fra 1. januar og føyer seg inn i forsterkninger hentet fra Southampton.

Overgangssummen gjør ham til verdens dyreste forsvarsspiller, men Jürgen Klopp ber sine supporter se bort fra prislappen.

- Vi styrer ikke prisene, det er det markedet som gjør. Liverpool-supporterne bør glemme prisen. Vi snakker kun om spilleren og det han bringer - hans kvalitet, mentalitet og karakter. Det er derfor vi er veldig glad for overgangen, sa manager Klopp til Sky Sports.

Van Dijk ba formelt om å bli solgt i sommer og var kraftig linket til Liverpool. Overgangen havnet imidlertid på is da Merseyside-klubben offentlig måtte beklage fremgangsmåten klubben hadde benyttet seg for å sikre nederlenderens tjenester.

Onsdag lyktes det likevel endelig for Liverpool, som får nyte Van Dijk fra og med 1. januar.

NTB