Klopps hodepine

Liverpool-manager Jürgen Klopp har brukt hele 14 forskjellige midtstopperpar denne sesongen.

SKADEPROBLEMER: Liverpool har hatt skader på flere sentrale spillere denne sesongen. Særlig har det gått hardt ut over forsvaret. Foto: Adam Davy / POOL / AFP / NTB
SKADEPROBLEMER: Liverpool har hatt skader på flere sentrale spillere denne sesongen. Særlig har det gått hardt ut over forsvaret. Foto: Adam Davy / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Aston Villa - Liverpool 20.45 fredag (FA-cup).

Liverpool-manager Jürgen Klopp brukte midtbanespillerne Fabinho og Jordan Henderson som midtstoppere mot Southampton i Premier League mandag.

Det er et godt bilde på hvilke utfordringer tyskeren har denne sesongen. Liverpool har Virgil van Dijk ute i lang tid med en alvorlig skade, samtidig som andre- og tredjevalget Joe Gomez og Joël Matip også er på skadelista.

I bakhånd har de røde unggutten Rhys Williams (19) og urutinerte Nathaniel Phillips (23), som tidvis har måttet tettet hullene i midtforsvaret.

Den omskolerte midtbanespilleren Fabinho har blitt limet i forsvaret, men også brasilianeren har vært skadet.

- Takk Gud for at vi har ham og Joël og de andre guttene, at noen kan spille i denne posisjonen, uttalte Klopp tidligere i desember.

Totalt har Klopp brukt 14 (!) forskjellige midtstopperkonstellasjoner i løpet av sesongens 25 kamper: Van Dijk-Gomez / Van Dijk-Fabinho / Van Dijk-Williams/ Van Dijk-Matip / Gomez-Fabinho / Gomez-Williams / Gomez-Matip / Gomez-Phillips / Fabinho-Matip / Fabinho-Phillips / Fabinho-Williams / Fabinho-Henderson / Williams-Matip og Williams-Koumetio.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer