Klopps marerittbeskjed:
- Hvordan kan dette skje?

Vondt har gått til (potensielt) verre for Liverpool etter absurd situasjon kan ha skadet reservekeeper Adrian.

SUPERCUP: Under Supercup-kampen mellom Liverpool og Chelsea gikk en supporters feiring hardt ut over andrekeeper Adrian. Video: @reeazahmed Vis mer

Liverpool tok en komfortabel seier hjemme mot Norwich i serieåpningen, men et skår i gleden var at keeper Alisson Becker ble skadet tidlig i oppgjøret.

Den brasilianske keeperen kommer til å miste fire til åtte uker på grunn av skaden, men Jürgen Klopp hadde troa på at reservekeeper Adrian, som kom inn før årets sesong, skulle gripe muligheten.

Nå har vondt gått til verre.

Skadet

For på dagens pressekonferanse før helgas oppgjør mot Southampton, sier Klopp at Adrian er usikker.

Adrian skal ha blitt skadet i sammenstøt med en supporter som løp ut på banen for å feire med spillerne etter at Liverpool vant supercupen onsdag, det skriver blant annet Neil Jones og Chris Bascombe på Twitter. Liverpools offisielle nettsted har også bekreftet saken.

Det var mange supportere som kom seg ut på gressmatta i det Adrian reddet den siste straffa mot Chelsea onsdag.

I dag har det blitt delt en video på Twitter hvor en supporter, som er på vei til å hoppe inn blant spillerne, mister balansen og sklitakler en rekke spillere.

Blant dem var mest sannsynlig Adrian.

- Det er ikke bra. Da vi spilte mot City stormet noen banen. Det samme skjedde mot Norwich. Det er ikke gøy. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre med det, men det er ingen tvil om at supporterne har et ansvar her, sier Klopp ifølge Bascombe.

Klopp fortsetter med et ganske middels forslag på hvordan det hele kan løses:

- Hvis en supporter ikke kan styre seg, da må andre personer rundt stoppe ham. Hvordan kan dette skje?

Dette er Lonergan

Klopp sier videre at Liverpools tredjekeeper Andy Lonergan er klar hvis han må spille, men at også Kelleher er tilbake fra skade og aktuell.

Andy Lonergan (35) ble overraskende tatt med til USA i sommerens oppkjøring på bakgrunn av mangel på keepere.

Da var Alisson Becker på ferie etter finalespill i Copa America med Brasil, mens tredjekeeper Caoimhin Kelleher var skadet. Lonergan sto uten klubb etter å ha blitt fristilt av Middlesbrough og fikk også spilletid i USA.

Nå kan Lonergan, som ble nylig ble tilbudt en ettårskontrakt for noen dager siden på grunn av Alissons skade, stå mellom stengene når Liverpool gjester Southampton.