Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klopps svar etter kritikken: - Jeg vil ikke være som ham ett sekund i mitt liv

Ampert mellom managerne da Liverpool slo ut Villarreal i Europa League.

IKKE BLID: Marcelino (t.h.) likte ikke oppførsel til Jürgen Klopp (i hvitt) etter gårsdagens kamp mellom Liverpool og Villarreal. Her diskuterer de to managerne. Foto:
Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
IKKE BLID: Marcelino (t.h.) likte ikke oppførsel til Jürgen Klopp (i hvitt) etter gårsdagens kamp mellom Liverpool og Villarreal. Her diskuterer de to managerne. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Jürgen Klopp gledet seg over at Liverpool tok seg til Europa League-finalen, men Villarreal-manager Marcelino var ikke fornøyd med måten han feiret på.

Klopp feiret på sin sedvanlige og entusiastiske måte etter at mannskapet hans hadde vunnet 3-0 på Anfield, og samtidig tok seg til finale mot Sevilla etter 3-1 sammenlagt.

Marcelino var glad etter Villarreals seier i det første oppgjøret, men han var ikke fornøyd med tyskerens oppførsel etter kampen i går.

- Han er hva han er. Han er slik han er, sier Marcelino.

- Han er en fantastisk manager, men selv om jeg vinner eller taper er jeg rolig i slike situasjoner.

Rødt kort Et selvmål av Bruno Soriano ga Liverpool ledelsen, før Daniel Sturridge og Adam Lallana avgjorde kampen i andre omgang.

Villarreals sjanser ble mindre da Victor Ruiz fikk rødt kort på stillingen 2-0.

- Det vi hadde planlagt gikk ikke etter planen. Jeg mener den tidlige scoringen preget oss, sier Marcelino.

Slo tilbake Returoppgjøret var temperamentsfullt både på og utenfor banen mellom Klopp og Marcelino - som stilte spørsmål ved Liverpools taktikk etter kampen - slik det også var på El Madrigal forrige uke.

Og Klopp holdt ikke tilbake i møte med pressen etter kampen, da han fortalte en reporter:

- Jeg vil ikke være som ham (Marcelino journ.anm.) ett sekund i mitt liv.

- Og han er en fantastisk manager.

Liverpool er ute etter å vinne sitt fjerde UEFA Cup/Europa League-trofé når de møter regjerende mester Sevilla i Basel. Den spanske klubben har vunnet turneringen to år på rad.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart