Klør seg i hodet over Klopps gambling:
- Hva skjer med Fabinho?

Brasilianeren kostet 480 millioner kroner i sommer. Han har ikke spilt et eneste minutt for Liverpool etter overgangen fra Monaco.

GLIMRER MED SITT FRAVÆR: Liverpools Fabinho har ikke fått spilletid denne sesongen etter overgangen fra Monaco. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Scanpix
GLIMRER MED SITT FRAVÆR: Liverpools Fabinho har ikke fått spilletid denne sesongen etter overgangen fra Monaco. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fabinho, eller Fábio Henrique Tavares som brasilianeren heter, spilte 90 minutter for Brasil mot USA forrige helg - hans femte landskamp totalt og den første kampen med flagget på brystet siden 2016.

24-åringen fortalte nylig i et intervju med FourFourTwo at han håpet at spill for Liverpool ville gjøre at han fikk sjansen på landslaget igjen. Ironisk nok skjedde det før han har spilt en eneste offisiell kamp for de røde.

Fabinho kom til Liverpool fra Monaco allerede i mai og kostet rundt 480 millioner kroner. Lokalavisa Liverpool Echo omtalte overgangen som «rask og sjokkerende» fordi den kom ut av det blå uten at noen journalister hadde annonsert overgangen først.

Det hører med til sjeldenhetene at spillere i denne størrelsesorden går så til de grader under radaren på journalister. Det skulle vise seg at Monaco og Liverpool hadde holdt kontakt om en mulig overgang i 12 måneder før han omsider ble klar.

Glimrer med sitt fravær

Fire kamper ut i Premier League-sesongen har ikke Fabinho fått et eneste minutt på banen for de røde. Etter å ha spilt det meste under oppkjøringen, deriblant 70 minutter i generalprøven mot Torino, var det nok mange som ventet at brasilianeren ville starte sesongens første seriekamp mot West Ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer