STILLER IKKE: - Jeg tror det er lurt med fornyelse i presidentskapet som i resten av styret, sier Kristin Kloster Aasen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
STILLER IKKE: - Jeg tror det er lurt med fornyelse i presidentskapet som i resten av styret, sier Kristin Kloster Aasen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Kloster Aasen tar ikke gjenvalg som visepresident i idrettsforbundet

Tom Tvedt ønsker gjenvalg som idrettspresident, men får verken med seg Kristin Kloster Aasen eller Oddvar Johan Jensen videre som visepresidenter.

Begge to bekrefter til Aftenposten at de ikke tar gjenvalg på idrettstinget neste år.

- Jeg har vært visepresident i åtte år og synes to perioder er veldig passe. Jeg tror det er lurt med fornyelse i presidentskapet som i resten av styret, sier Aasen til avisen.

Hun er uansett garantert en plass i idrettsstyret i årene som kommer. Det er hun gjennom rollen som IOC-medlem. Aasen benekter at dobbeltrollen hun har hatt det siste året er årsaken til at hun går ut av presidentskapet på toppen av norsk idrett.

Jensen trer på sin side helt ut av idrettsstyret etter to perioder. Også Marcela Bustos og Jorodd Asphjell lar være å ta gjenvalg som styremedlemmer, skriver Aftenposten.