I HARDT VÆR: James Dolan er i hardt vær etter å ha kritisert en supporter. Foto: Andy Kropa/Invision/AP
I HARDT VÆR: James Dolan er i hardt vær etter å ha kritisert en supporter. Foto: Andy Kropa/Invision/APVis mer

Klubbeier kalte supporter for «trist person og alkoholiker»

- Bekrefter det fansen mener om ham.

(Dagbladet:) Irving Bierman (73) skal ha mottatt en hissig e-post fra New York Knicks-eier James Dolan, etter at han først sendte eieren en hvor han kritiserte Dolan for valg han har tatt som eier av Knicks.

- På et tidspunkt trodde jeg at du gjorde en fantastisk ting da du ervervet alt fra faren din. Vel, siden det har det bare gått nedover. [...] Å legge inn et skambud på Steve Kerr er å fornærme klubben. Poenget her er at du fortsatte å påvirke selskapet, skrev Bierman i e-posten han sendte Knicks-eieren, og fortsatte:

- Etter å ha vært Knicks-fan i over 60 år, er jeg flau over din behandling av Knicks. [...] Du har gjort en hel haug med dumme ting. Ikke mer, er du snill. Irving Bierman.

- Hatefullt brev Til dette skal Dolan ha svart at Bierman var en «trist person».

- Hvorfor vil noen skrive et så hatefullt brev. Jeg gjetter bare, men jeg regner med at livet ditt er et eneste stort kaos, svarte Dolan.

En Madison Square Garden-representant, hvor Dolan er styremedlem, har bekreftet til ESPN.com at det er Dolan som har skrevet e-posten.

Negativ kraft Han spør så Bierman hva han har gjort for at noen har vurdert han som positiv eller snill, og gjetter «ingenting».

- Jeg gjetter på at du er den negative kraften i alle som kommer i kontakt med deg. Du har mest sannsynlig gjort familien din elendig. Alkoholiker, kanskje. Jeg feiret akkurat mitt 21. år som edru. Du burde prøve det. Kanskje du blir en person folk vil være rundt. I mellomtiden kan du begynne å heie på Nets, fordi Knicks vil ikke ha deg, var svaret Knicks-eieren sendte Bierman.

I et telefonintervju skal Bierman avvist at han bytter lag.

- Aldri, sa 73-åringen som har heiet på laget siden 1952.

Bierman skal ha sagt i intervjuet at han bare var lei av måten klubben ble behandlet på, og følte at nok var nok.

- Vi trodde kanskje Dolan ville innrømme at han hadde gjort noen feil, sa Aaron Bierman, 73-åringens sønn, og fortsatte:

- Isteden bekreftet han noen av de verste tingene fans synes om han.

New York Knicks har for det meste slitt under Dolans tid som eier, som startet i 1999. De har bare vunnet én playoffserie de siste 14 årene.

IVRIG FAN: Irving Bierman er en stor New York Knicks-fan. Foto: AP Photo/The Sun News, Janet Blackmon Morgan
IVRIG FAN: Irving Bierman er en stor New York Knicks-fan. Foto: AP Photo/The Sun News, Janet Blackmon Morgan Vis mer