Klubben bekrefter: Ødegaard har pådratt seg beinbrudd

Martin Ødegaard kan være ute med skade i flere måneder.

PÅ SIDELINJA: Martin Ødegaard har pådratt seg et beinbrudd. Foto: AFP PHOTO / ANP / Catrinus van der Veen / NTB Scanpix
PÅ SIDELINJA: Martin Ødegaard har pådratt seg et beinbrudd. Foto: AFP PHOTO / ANP / Catrinus van der Veen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

SISTE: Heerenveen skriver på sin offisielle hjemmeside at Martin Ødegaard har pådratt seg et beinbrudd. Det står ikke noe om hvor lenge nordmannen er ute. Det skal dreie seg om et brudd mellomfotsbeinet, et såkalt metatarsbrudd.

Avisen Leeuwarder Courant, som Aftenposten referer til, hevder «det er sikkert» at sesongen er over for nordmannen. Det blir erfart at han har pådratt seg et brudd i et mellomfotsbein.

Heerenveen bekreftet tirsdag kveld at Ødegaard har pådratt seg et brudd i et mellomfotsbein, men klubben skriver ingenting om hvor lenge drammenseren er ute av spill.

Ødegaard skal ha forlatt Heerenveen på krykker mandag kveld. Ifølge den nederlandske avisen skal lagkamerat Arber Zeneli ha brukt mer enn to måneder på å bli frisk etter en lignende skade.

Ødegaard klarte ikke å fortsette etter å ha fått en smell i foten etter 60 minutter mot Heracles søndag. Unggutten prøvde å fortsette kampen, men måtte gi tapt og haltet av banen etter å ha holdt seg til vristen.

Skadd tidligere

Tidligere denne sesongen måtte Ødegaard ha en kamppause på halvannen måned. Grunnen var et brudd i den ene vristen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer