SNART TRENER PÅ PLASS: Ledelsen i nedrykkstruede Lillestrøm bekrefter at en ny trener vil være på plass allerede mandag.
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Her ved sportsdirektør Torgeir Bjarmann i LSK. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix</span>
SNART TRENER PÅ PLASS: Ledelsen i nedrykkstruede Lillestrøm bekrefter at en ny trener vil være på plass allerede mandag.  Her ved sportsdirektør Torgeir Bjarmann i LSK. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Tippeligaen:

Klubben bekrefter: Ny LSK-trener på plass i løpet av dagen

Etter at Runar Kristinsson ble sparket.

Ledelsen i nedrykkstruede Lillestrøm bekrefter at en ny trener vil være på plass allerede mandag.

Søndag fikk islandske Rúnar Kristinsson sparken som trener for kanarifuglene etter svake resultater den siste tiden. Som følge av 1-2-tapet for Tromsø lørdag, samt at resultatene gikk mot LSK dagen derpå, falt romeriksklubben under nedrykksstreken i eliteserien.

Det fikk styret i klubben til å handle. Med seks serierunder igjen å spille jakter man nå på mannen som skal forsøke å berge klubben som har vært lengst i toppserien sammenhengende av samtlige norske klubber (siden 1975).

Mandag var det hektisk møtevirksomhet på Åråsen. Rett etter klokken 12 bekreftet sportsdirektør Torgeir Bjarmann overfor de frammøtte pressefolkene at en ny trener vil være på plass i løpet av dagen.

Bjarmann bekreftet samtidig at det var avholdt allmøte med spillergruppen og de øvrige ansatte mandag for å informere om framdriften i trenersituasjonen.

Arne Erlandsen og Tom Nordlie nevnes begge som kandidater til å få jobben som redningsmann på Åråsen.

Lillestrøm har kun Start bak seg på tabellen etter helgens serierunde. Opp til Aalesund på trygg grunn skiller det tre poeng.

(NTB)