Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Klubben er ødelagt!

- Hvis ikke styret kaller Frode tilbake som trener, så slutter hele det laget som sørget for trippeltriumf til Bækkelaget. Neste uke har ikke klubben noe lag lenger! Anja Andersen var sjokkert over at Frode Kyvåg fikk sparken som trener for Bækkelaget og sa øyeblikkelig opp kontrakten sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bækkelaget er utnevnt til verdens beste klubblag etter triumf både i cupvinnercupen, hjemlig serie og cup.

- Nå går laget i oppløsning. De har ødelagt hele klubben og arbeidet vårt, gjentar Anja.

Løgn

- De lyver alle sammen når de påstår at Frode har for mye å gjøre og skal konsentrere seg om jobben i Norway Cup.

Jeg har aldri hørt makan til løgnaktig forklaring.

Jeg orker ikke å spille for en klubb som har en ledelse som dolker en mann som har gjort så uendelig mye for Bækkelaget i ryggen, sier Anja Andersen til Dagbladet.

Spillermøte

Anja, lagkapteinen fra sist sesong, samlet de BSK-jentene hun fikk tak i i Oslo umiddelbart etter at hun fikk vite at Frode Kyvåg fikk sparken.

På møtet hos Monica Kyvåg var Siv Heim Sæbøe, Sorina Teodorovic, Jeong-ho Hong og Anja.

- Alle var dypt rystet. Her sparker ledelsen treneren uten å snakke et ord med spillerne. Jentene fikk vite det samtidig som pressemeldingen gikk ut.

- Det er helt uhørt og så amatørmessig at jeg ikke har ord, sier Anja.

Ukjent mann

De dramatiske begivenhetene fulgte hverandre tett på Bækkelagshøgda i går.

- Jeg ble kalt inn på BSK-kontoret ved tre-tida. Der satt tre menn, den ene av dem formann Trulsen. De andre kjenner jeg ikke. De meddelte meg at det er ansatt en ny trener, en Zeljko Tomac.

- Jeg kjenner ham ikke, men han kommer fra Øst-Europa. Jeg har trent under to øst-uropeere tidligere, og den stilen passer meg avgjort ikke, forteller Anja.

Drømmen knust

- I pressemeldingen snakkes det om at klubben vil ha en ny profil. Det betyr at Frode og du har laget for mye støy rundt klubben?

- Dette med ny profil må være noe stort tull. Vi har gjort oss ferdige med alle konflikter, og den kommende sesongen skulle være kronen på det utrolig flotte sportslige verket som vi har bygd opp.

- Mesterligaen var drømmen for meg og Frode. Den er nå knust da han fikk sparken... De har gått bak ryggen på oss, gjentar Anja og ryster ustanselig på hodet.

Til ny toppklubb

- Hva vil du gjøre videre?

- Jeg er sikker på at jeg har spilt min siste kamp for Bækkelaget. Jeg blir her til mandag, da vi skal møte styret. Så reiser jeg hjem til Danmark.

- Hvor spiller du neste sesong?

- Jeg har fått flere tilbud inntil ganske nylig. Jeg får helt sikkert ingen problemer med å finne en toppklubb i Europa.

- Også Sorina og Jeong-ho sier de vil vekk og har fått tilbud fra andre klubber, sier Anja Andersen.

<B>LUKKER DØRA:</B> Anja Andersen er ferdig med Bækkelaget. - Lederne river nd alt vi har bygd opp, sier hun.