Klubben i mitt hjerte: Charlottenlund til topps for tredje året på rad

Vant foran Utleira og Rosenborg.

VINNERE: Charlottenlund Sportsklubb vant hovedpremien på 100 000 kroner for tredje året på rad, og får dermed en sjekk på 100 000 kroner fra Nordea. Foto: Thomas Karlsen / Karlsen Foto
VINNERE: Charlottenlund Sportsklubb vant hovedpremien på 100 000 kroner for tredje året på rad, og får dermed en sjekk på 100 000 kroner fra Nordea. Foto: Thomas Karlsen / Karlsen Foto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): 260 779 stemte på Klubben i mitt hjerte i år. Det er ny rekord. Kampanjen varte fra 12.-25. november, og ble arrangert for trettende gang av Dagbladet, Nordea, P4 og Norges idrettsforbund.

Klubben i mitt hjerte-kampanjen kårer den klubben som har fått inn flest stemmer, og som følgelig vinner en pengepremie på 100 000 kroner fra Nordea. Pengene skal brukes til breddearbeid i klubben.

Klubben som fikk flest stemmer i år var den samme klubben som gikk til topps i 2015 og 2014: Charlottenlund Sportsklubb, bydelsklubben fra Trondheim.

- Strålende fornøyde

- Vi er strålende fornøyde, selvfølgelig. Innsatsen fra foreldre, unger og alle andre som har bidratt har vært kjempebra, sier Kjetil Thorsø Hansen, som er administrasjonsleder for Charlottenlund Sportsklubb.

Avstemningen stengte klokka 12 fredag, og da hadde 4389 klubber fått stemmer.

- Charlottenlund Sportsklubb begynner å bli en ganske stor klubb nå. Vi har nettopp passert 2300 medlemmer, og når alle er med og tar et tak sammen, så får vi det til, fortsetter Thorsø Hansen.

- Hvordan har dere mobilisert for å vinne?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer