Klubben i mitt hjerte: Charlottenlund til topps for tredje året på rad

Vant foran Utleira og Rosenborg.

VINNERE: Charlottenlund Sportsklubb vant hovedpremien på 100 000 kroner for tredje året på rad, og får dermed en sjekk på 100 000 kroner fra Nordea. Foto: Thomas Karlsen / Karlsen Foto
VINNERE: Charlottenlund Sportsklubb vant hovedpremien på 100 000 kroner for tredje året på rad, og får dermed en sjekk på 100 000 kroner fra Nordea. Foto: Thomas Karlsen / Karlsen FotoVis mer

(Dagbladet): 260 779 stemte på Klubben i mitt hjerte i år. Det er ny rekord. Kampanjen varte fra 12.-25. november, og ble arrangert for trettende gang av Dagbladet, Nordea, P4 og Norges idrettsforbund.

Klubben i mitt hjerte-kampanjen kårer den klubben som har fått inn flest stemmer, og som følgelig vinner en pengepremie på 100 000 kroner fra Nordea. Pengene skal brukes til breddearbeid i klubben.

Klubben som fikk flest stemmer i år var den samme klubben som gikk til topps i 2015 og 2014: Charlottenlund Sportsklubb, bydelsklubben fra Trondheim.

- Strålende fornøyde

- Vi er strålende fornøyde, selvfølgelig. Innsatsen fra foreldre, unger og alle andre som har bidratt har vært kjempebra, sier Kjetil Thorsø Hansen, som er administrasjonsleder for Charlottenlund Sportsklubb.

Avstemningen stengte klokka 12 fredag, og da hadde 4389 klubber fått stemmer.

- Charlottenlund Sportsklubb begynner å bli en ganske stor klubb nå. Vi har nettopp passert 2300 medlemmer, og når alle er med og tar et tak sammen, så får vi det til, fortsetter Thorsø Hansen.

- Hvordan har dere mobilisert for å vinne?

- Vi har gjort det samme som de to foregående årene. Trenerne har startet øktene med å spørre ungene om de har stemt eller ikke. I tillegg har vi hengt opp plakater, sier Thorsø Hansen.

Utstyr eller anlegg

Hva Charlottenlund Sportsklubb skal bruke pengene til, er enda ikke bestemt.

- Vi har ikke diskutert det. Men pengene kommer helt sikkert til å bli brukt til utstyr eller anlegg. Første gangen kjøpte vi minimål til håndball og fotball, som er de to største idrettene våre. I fjor bygde vi et styrketreningsrom. Pengene skal gå tilbake til barneaktivitet, sier Thorsø Hansen.

- Vi skal ikke ha noe lag i Eliteserien i Charlottenlund, men vi skal ha fotballspillere som kan gå videre til Ranheim og Rosenborg, eller håndballspillere som kan bli gode nok for Kolstad, forteller han.

Se listen over de 500 beste klubbene i årets Klubben i mitt hjerte her.