MÅ VINNE DE NESTE TO: Ole Gunnar Solskjær snakket om Cardiffs framtid og matchen mot Newcastle i dag. Foto: AP /Scott Heppell / NTB SCANMPIX
MÅ VINNE DE NESTE TO: Ole Gunnar Solskjær snakket om Cardiffs framtid og matchen mot Newcastle i dag. Foto: AP /Scott Heppell / NTB SCANMPIXVis mer

- Klubben kommer til å ha suksess på lang sikt

Solskjær om Cardiff.

Ole Gunnar Solskjær beholder troen på at Cardiff kan berge plassen i Premier League. - Det er fortsatt mulig. Vi må gi oss selv noe å spille for i siste kamp, sier han.

Det betyr seier i lørdagens bortekamp mot Newcastle, på arenaen hvor Solskjær noterte sin første seier som Cardiff-manager. Det skjedde i FA-cupen i januar.

- Vi var ikke skarpe nok sist helg, men vi kan ikke begynne å synes synd på oss selv. Det kommer til å bli vanskelig, men det er mulig, sa Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Cardiff er sist på tabellen med to kamper igjen å spille, men det er bare to poeng opp til Sunderland på rett side av streken. Etter lørdagens kamp i Newcastle avslutter Cardiff sesongen hjemme mot Chelsea.

Solskjærs lag har 30 poeng. Tre av lagene Fulham (31), Norwich (32), Sunderland (32) og Aston Villa (35) må passeres om den walisiske klubben skal berge plassen.

- Jeg har overhodet ingen tvil om at denne klubben kommer til å ha suksess på lang sikt. På kort sikt trenger vi å vinne de to neste kampene, sa Solskjær og understreket viktigheten av å score først.

- Sist helg (0-4 mot Sunderland) var vi ikke skarpe nok, men vi skulle hatt straffe på 0-0, og da ville det vært en helt annen kamp. Vi må vise fansen noe lørdag. For en fantastisk slutt det vil bli på sesongen om vi kommer til siste kamp med sjansen til å berge plassen med en seier foran våre egne fans.

Står sammen Jordon Mutch var spilleren som stilte på fredagens pressekonferanse. Han vil kjempe til siste spark for å beholde eliteserieplassen.

- Jeg har nytt hvert eneste minutt vi har spilt i Premier League. Jeg er blitt en bedre spiller av det, og jeg vil ikke at det skal ta slutt. Vi vil alle bli her. Vi visste at det ville bli vanskelig å holde plassen første sesong etter opprykket. Vi har gjort det bra som fortsatt har en sjanse, sa han.

- Vi har jobbet hardt, og vi holder sammen, og det har ikke endret seg. Mange har avskrevet oss, det har vi opplevd hele sesongen, men vi tror fortsatt og kanskje kan vi overraske dem. Vinner vi lørdag, faller avgjørelsen i siste runde, og da kan alt skje. Jeg tror på mirakler.

(NTB)