NYSIGNERING: St. Pauli fikk flere til å trekke på smilebåndet da de presenterte sin nye spiss tirsdag. Foto: St. Pauli
NYSIGNERING: St. Pauli fikk flere til å trekke på smilebåndet da de presenterte sin nye spiss tirsdag. Foto: St. PauliVis mer

Klubben la ut bilde av manageren og den nye spilleren, men det er noe som ikke stemmer

Et aldri så lite stunt fra St. Pauli.

(Dagbladet): Mesteparten av Europas fotballelite er i disse dager travelt opptatt med å kjempe om høythengende åttedelsfinaleplasser i Frankrike, men også andre steder skjer det ting det er verdt å merke seg.

For eksempel i nabolandet Tyskland. Der kunne klubben St. Pauli, som spiller på andre nivå, tidlig onsdag presentere sin nysignering Marvin Ducksch.

Maskestunt

Klubben la raskt ut et bilde på Twitter der den 22 år gamle spissen med en fortid i Borussia Dortmund tilsynelatende fornøyd poserer med den ikoniske hvite og brune drakta.

Deretter fulgte et nytt bilde av Ducksch - denne gangen med det som ser ut som manager Ewald Lienen på sin høyre side. Men det oppmerksomme twitteratet lot seg ikke lure.

Ser man nøye etter, er det ikke vanskelig å se at mannen til venstre i bildet har på seg en maske med ansiktet til Lienen. Klubben var også rask med å påpeke at det hele var et aldri så lite stunt, og la ut et bilde av masken.

Det kommer ikke frem hvem det er som gjemmer seg bak masken på bildet.

Roser supporterne

Spøk til side, Lienen gjorde det klart at han ser fram til å se Ducksch på banen for St. Pauli.

- I Marvin får vi en spiss som er god på avslutninger, og spiller i et høyt tempo

Ducksch selv sier at han ser fram til å spille for St. Pauli, og at han har bitt seg spesielt merke i lagets supportere.

- Jeg har fulgt med på hvordan St. Pauli har gjort det, og supporterne støtter bestandig laget, sier han.