Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klubben min

Ramsy Suleiman,

Big Brother-

kjendis.

- Jeg tror at Aalesund kommer til å kjempe for å holde seg, men jeg tror at de klarer seg. Laget kommer til å slite med å score mål. Jeg håper de klarer å få noen poeng i starten. Det kommer til å bli veldig vanskelig om de går på noen strake tap til å begynne med. Trond Fredriksen på midtbanen blir en nøkkelspiller. Mot Molde kommer det til å bli to storseirer, men sjøl tør jeg bare å dra på hjemmekampen.

Kristin Krohn

Devold,

forsvarsminister

- Jeg blir veldig fornøyd om klubben klarer å holde seg i eliteserien. Laget bør ikke ha høyere ambisjoner det første året de spiller på det øverste nivået.

Totto Osvold,

NRK-

programleder

- Jeg tror laget havner blant de åtte- ti beste. Bare vent - de kommer til å klatre rolig oppover på tabellen. De kommer ikke til å havne ned mot streken. Jeg følger med så godt jeg klarer, og tror semiproffmodellen klubben satser på, er veldig fornuftig. Det kan gi en ro rundt laget. Bare se hvordan andre klubber sliter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media