Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Klubben tror ikke på at jeg har smerter i ryggen

Sandnes Ulf-keeperen sier han ikke kan spille flere kamper.

- FERDIG: Sandnes Ulfs keeper Bo Andersen sier han ikke kommer til å spille flere fotballkamper fordi ryggen hans ikke tåler mer belastning. Foto: RUNE STOLTZ BERTINUSSEN / NTB SCANPIX
- FERDIG: Sandnes Ulfs keeper Bo Andersen sier han ikke kommer til å spille flere fotballkamper fordi ryggen hans ikke tåler mer belastning. Foto: RUNE STOLTZ BERTINUSSEN / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Sandnes Ulfs danske keeperveteran har de siste ukene vært sykmeldt på grunn av ryggsmerter. I dag skulle han vært tilbake på trening, men i helga skrev han på en fanside på Facebook at han har spilt sin siste fotballkamp. Innlegget ble gjengitt av Sandnesposten i går.

Til TV 2 Sporten sier 36-åringen at han opplever at klubben ikke tror på at ryggplagene gjør det umulig for ham å spille videre.

- De er ikke fornøyd med at jeg er sykemeldt. Innerst inne tror de ikke på at jeg har smerter i ryggen. Det ser du på uttalelsene. Hadde de fulgt med, hadde de visst jeg ikke kommer på trening mandag. Ingen har ringt meg, ingen har spurt hvordan det går. I fjor spilte jeg en hel sesong med prolaps i ryggen. Jeg må tenke på meg selv. Jeg har ødelagt kroppen mer enn nok allerede, sier Andersen.

Andersen ble sykmeldt av fastlegen sin. Klubben ønsker at deres eget sportslige apparat vurderer ham.

- Som alle andre er han hjertelig velkommen på trening. Hvis han ikke er frisk nok til å spille fotball, er det opp til vårt medisinske apparat å vurdere hans skadesituasjon, sier daglig leder Tom Rune Espedal til TV 2.

Espedal forstår ikke hva Andersen mener med at klubben ikke tror på ham.

Andersen sier han har fått sykmeldingen forlenget til i morgen, og at han vil gi klubben en ny beskjed i løpet av i dag eller i morgen.

Dansken har kontrakt med Sandnes Ulf ut sesongen, og presiserer at han ikke har lagt opp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media