PÅ VEI BORT: Senegaleseren Demba Ba har vært en viktig spiller for Newcastle denne sesongen. Nå er han på vei bort. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpix
PÅ VEI BORT: Senegaleseren Demba Ba har vært en viktig spiller for Newcastle denne sesongen. Nå er han på vei bort. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpixVis mer

- Klubbene er i samtaler om Demba Ba

Newcastle-spissen på vei til Chelsea, hevder engelsk avis.

(Dagbladet): Newcastle sliter i motvind om dagen. Laget har sluppet inn hele elleve mål på de siste to kampene, og har ikke fått med seg ett eneste poeng til tross for at laget har scoret seks mål.

En spiller laget kan takke for mange av scoringene er målmaskinen Demba Ba, som står bokført med 13 scoringer i ligaen. Nå ser det ut til at laget mister sin kanskje viktigste spiller.

Spissen har en utkjøpsklausul i sin kontrakt som lyder på 7 millioner pund (ca 63 millioner norske kroner). En sum Chelsea nå er villig til å legge på bordet for å sikre seg spilleren.

SkySports melder i dag at klubbene er i samtaler om en overgang for Ba. Overgangsvinduet i England åpner 1. januar, og signeringen vil i så fall bli Rafael Benitez sin første etter at han kom til klubben.

Spilleren har tidligere blitt linket til klubber som Arsenal, Queens Park Rangers og Paris Saint Germain.