Klubbene fikk 153 367 stemmer

Kåringen er avsluttet.

(Dagbladet.no) I to uker har engasjerte idrettsfolk og støttespillere fra nord til sør stemt på sine foreninger i Klubben i mitt hjerte.

Engasjementet har nok en gang vært helt topp.

Folk har mobilisert for å få klubbene sine oppover listene - og har brukt hjelpemidler som internett, flyers, sms og plakater.

Det har betalt seg for ti klubber, som vil fordele potten på 410 000 kroner. Men kåringen har også vært spennende for de lagene som ikke har ligget helt i toppen. Det har nemlig vært viktig for lag å komme så høyt som mulig på listene - og aller helst foran naboklubben.

Nå er det klart hvem som har vunnet de forskjellige klassene, og listene vil bli offentliggjort lørdag i Dagbladet, på Dagbladet.no og på P4.

Slik er premieringen i klassene

KLASSE 1: Fleridrettslag med flere enn 500 medlemmer. Førstepremie: 100 000 kroner. Andrepremie: 25 000 kroner.

KLASSE 2: Fleridrettslag med færre enn 500 medlemmer. Førstepremie: 75 000 kroner. Andrepremie: 25 000 kroner.

STORE OG SMÅ: Det er både storklubber og mindre foreninger blant dem som har stikket av med topplasseringene i Klubben i mitt hjerte. Denne guttegjengen sang for full hals da Norge møtte Argentina i august. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX
STORE OG SMÅ: Det er både storklubber og mindre foreninger blant dem som har stikket av med topplasseringene i Klubben i mitt hjerte. Denne guttegjengen sang for full hals da Norge møtte Argentina i august. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX Vis mer

KLASSE 3: Spesialklubber med flere enn 100 medlemmer. Førstepremie: 50 000 kroner. Andrepremie: 25 000 kroner

KLASSE 4: Spesialklubber med færre enn 100 medlemmer. Førstepremie: 25 000 kroner. Andrepremie: 10 000 kroner.

KLASSE 5: Bedrifts- og studentidrettslag. Førstepremie: 50 000 kroner. Andrepremie: 25 000 kroner.

Utstyrspengene leveres av Norsk Tipping.

PENGER TIL BREDDEN: Her er en gjeng fotballglade barn sammen med to fotballglade landslagsspillere. Kanskje noen av disse ungene får dratt nytte av Klubben i mitt hjerte-pengene.