Klubbene klager på Hoddle

LENS (NTB): Først var Manchester United-sjef Alex Ferguson misfornøyd med at David Beckham ikke fikk spille. Nå er det Liverpools manager Roy Evans' tur til å angripe landslagssjef Glenn Hoddle.

Evans klager på at hans egen Steve McManaman ser ut til å være glemt i diskusjonen foran kampen mot Colombia. I de to første kampene har den hurtige Liverpool-spilleren vært henvist til reservebenken.

- Jeg skjønner ikke hvorfor Macca ikke blir nevnt i det hele tatt, når man ser på hvor farlig han er med ballen i beina. Han ser ut til å være Englands glemte mann, sa Evans.

Tidligere i uken var det Ferguson som hisset opp Hoddle, fordi Beckham ikke fikk være med fra start. Hoddle svarte med at United-sjefen var lite profesjonell, og at Beckham ikke var nok fokusert på VM-sluttspillet. Den engelske landslagssjefen reagerer sikkert like sterkt på utspillet fra Evans.

En annen Liverpool-spiller kan det bli verre å komme utenom for Hoddle. 18 år gamle Michael Owen hevet laget da han kom inn og scoret mot Romania (1-2) sist.

- Jeg har hele tiden ment at det ville være mulig å la Michael spille fra start mot Colombias flate forsvar. Da kan farten hans bli veldig nyttig for oss, sa Glenn Hoddle.

(NTB)