Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klubbikonet lurte alle

- Jeg utelukker ikke at i framtida kan dere finne meg blant hjemmefansen med øl og sandwich, mens jeg heier på Roma.

UGJENKJENNELIG: Klubblegenden Daniele De Rossi kledde seg ut for å se derbyet mellom Roma og Lazio søndag. Foto: Sarah Felderbaum / Instagram
UGJENKJENNELIG: Klubblegenden Daniele De Rossi kledde seg ut for å se derbyet mellom Roma og Lazio søndag. Foto: Sarah Felderbaum / Instagram Vis mer

Nå har Daniele De Rossi, mannen som la fotballskoa på hylla i 2019 etter å ha spilt 616 kamper for AS Roma, nettopp gjort akkurat det.

Med hjelp fra kona og skuespilleren, Sarah Felderbaum, satt Daniele De Rossi nærmest uberørt på tribunen blant hjemmefansen i oppgjøret mellom Roma og Lazio på Stadio Olimpico søndag.

AVSKJED: 26. Mai 2019 spilte Daniele De Rossi sin siste kamp i Roma-drakt mot Parma i Serie A på Stadio Olimpico. Foto: AFP
AVSKJED: 26. Mai 2019 spilte Daniele De Rossi sin siste kamp i Roma-drakt mot Parma i Serie A på Stadio Olimpico. Foto: AFP Vis mer

Flere timer med sminking

Felderbaum har lagt ut video på sin private Instagram, der hun filmer prosessen fra en gjenkjennelig De Rossi til en mann med langt grått hår, skjegg og briller.

- Dette er det som skjer når din mann bestemmer seg for å infiltrere Curva Sud for å oppfylle sin drøm og se Roma-derbyet! Vi brukte en hel ettermiddag på dette, timer med sminking, traumatiserte barnet vårt, men han ble så glad. Jeg elsker deg, skriver Felderbaum.

Daniele De Rossi og Sarah Felderbaum giftet seg i 2015 og har to barn sammen. Fotballstjerna har også et barn fra tidligere ekteskap.

Videoen kan du se under:

Ivrig støttespiller

Da Daniele De Rossi la opp i mai i 2018 etter 18 år i hovedstadsklubben, og et lite opphold i Boca Juniors i Argentina, uttalte fotballspilleren at målet var å være tilskuer på tribunen i en av kampene til Roma.

- Jeg utelukker ikke at i framtida kan dere finne meg blant hjemmefansen med øl og sandwich, mens jeg heier på Roma, sa han den gang, gjengitt i den italienske avisa Il Romanista.

For å gjøre dette, omgjorde en innleid makeup-artist ham til en mann med langt grått hår, skjegg, runde briller og føflekk i ansiktet.

Og dermed var det enkelt for De Rossi å ta plass på Curva Sud, tribunesiden til hjemmefansen og nyte naboderbyet mellom Roma og Lazio som endte 1-1.

Edin Dzeko scoret for hjemmelaget i det 26. minutt, mens Francesco Acerbi scoret snaut ti minutter seinere.

Lazio ligger foreløpig på en tredjeplass med 46 poeng, fem poeng bak serieleder Juventus. Roma ligger rett bak på fjerdeplass med 39 poeng.

Daniele De Rossi er oppvokst i Roma. Midtbanegeneralen gikk gradene i Romas utviklingsavdeling før han debuterte for førstelaget i oktober i 2001. Totalt har det blitt 616 kamper og 63 mål for det italienske hovedstadslaget.