Klubbikonet lurte alle

- Jeg utelukker ikke at i framtida kan dere finne meg blant hjemmefansen med øl og sandwich, mens jeg heier på Roma.

UGJENKJENNELIG: Klubblegenden Daniele De Rossi kledde seg ut for å se derbyet mellom Roma og Lazio søndag. Foto: Sarah Felderbaum / Instagram
UGJENKJENNELIG: Klubblegenden Daniele De Rossi kledde seg ut for å se derbyet mellom Roma og Lazio søndag. Foto: Sarah Felderbaum / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nå har Daniele De Rossi, mannen som la fotballskoa på hylla i 2019 etter å ha spilt 616 kamper for AS Roma, nettopp gjort akkurat det.

Med hjelp fra kona og skuespilleren, Sarah Felderbaum, satt Daniele De Rossi nærmest uberørt på tribunen blant hjemmefansen i oppgjøret mellom Roma og Lazio på Stadio Olimpico søndag.

Flere timer med sminking

Felderbaum har lagt ut video på sin private Instagram, der hun filmer prosessen fra en gjenkjennelig De Rossi til en mann med langt grått hår, skjegg og briller.

- Dette er det som skjer når din mann bestemmer seg for å infiltrere Curva Sud for å oppfylle sin drøm og se Roma-derbyet! Vi brukte en hel ettermiddag på dette, timer med sminking, traumatiserte barnet vårt, men han ble så glad. Jeg elsker deg, skriver Felderbaum.

Daniele De Rossi og Sarah Felderbaum giftet seg i 2015 og har to barn sammen. Fotballstjerna har også et barn fra tidligere ekteskap.

Videoen kan du se under:

Ivrig støttespiller

Da Daniele De Rossi la opp i mai i 2018 etter 18 år i hovedstadsklubben, og et lite opphold i Boca Juniors i Argentina, uttalte fotballspilleren at målet var å være tilskuer på tribunen i en av kampene til Roma.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer