Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klubblegende tror Bradley kan få Sunderland på rett spor

Advarer mot å gå for det «samme gamle».

FAVORITT: Stabæk-trener Bob Bradley seiler opp som storfavoritt til å ta over Sunderland. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FAVORITT: Stabæk-trener Bob Bradley seiler opp som storfavoritt til å ta over Sunderland. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere Sunderland-spiss Niall Quinn tror Bob Bradley kan bidra med noe nytt som manager i klubben. Han advarer mot å gå for det «samme gamle».

Mye tyder på at kampen om managerstillingen på Stadium of Light nå står mellom Sam Allardyce og Stabæk-trener Bob Bradley. Quinn mener at det med 30 kamper igjen av sesongen er på tide med en stor forandring.

- Hvis de går for Bradley fra USA, som ikke har vært i Premier League før, er det mulig han kommer med noe nytt som får Sunderland på rett spor, sier Quinn ifølge Sunderland Echo.

- Jeg tror ikke det samme gamle kommer til å fungere, så jeg mener det trengs en manager som virkelig kan forandre og revolusjonere alt her, fortsetter han.

De heteste navnene foruten Bradley og Allardyce er Nigel Pearson, Sean Dyche og David Moyes. Sunderland Echo skriver imidlertid at samtlige av disse tre virker usannsynlige.

Sunderland står så langt uten seier denne sesongen. Med tre uavgjort ligger de nest sist. Kun rival Newcastle er bak dem på svakere målforskjell. Opp til West Bromwich og sikker plass skiller det hele fem poeng.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!