TAKKER AV: På en pressekonferanse i dag, kunngjorde Carlos Pyuol at han kommer til å forlate Barcelona etter at sesongen er over. Stopperkjempen og klubblegenden har vært tilknyttet Nou Camp siden 1995, og innehar rekorden for flest a-lagskamper for klubben med imponerende 593. Nå er det altså slutt. Foto: EPA/ALBERTO ESTEVEZ
TAKKER AV: På en pressekonferanse i dag, kunngjorde Carlos Pyuol at han kommer til å forlate Barcelona etter at sesongen er over. Stopperkjempen og klubblegenden har vært tilknyttet Nou Camp siden 1995, og innehar rekorden for flest a-lagskamper for klubben med imponerende 593. Nå er det altså slutt. Foto: EPA/ALBERTO ESTEVEZVis mer

Klubblegenden takker for seg etter 19 år i Barcelona

- Jeg trenger hvile.

(Dagbladet): På en pressekonferanse i dag, kunngjorde Carlos Puyol at han kommer til å forlate Barcelona etter at sesongen er over.

Stopperkjempen og klubblegenden har vært tilknyttet Nou Camp siden 1995, og innehar rekorden for flest a-lagskamper for klubben med imponerende 593. Nå er det altså slutt.

- Etter denne sesongen kommer jeg ikke til å spille mer for Barcelona. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre etter den 30. juni. Men jeg trenger hvile, sier Puyol, ifølge spanske Marca.

35-åringens karriere drar seg med andre ord mot slutten, men han vil likevel ikke høre noe om at han ikke fortsatt kan bidra.

- Jeg er ikke ferdig ennå. Jeg kommer til å kjempe ut sesongen slik at klubben kan nå sine mål, sier han.

I løpet av sin lange karriere har Puyol rukket å fylle premieskapet med mye edelt metall. Han har blitt spansk seriemester seks ganger, cupmester tre ganger, supercupvinner seks ganger og tre ganger har han vunnet Champions League med sitt elskede Barcelona.

En klubb han har vært kaptein for de siste ti årene.

Han har også rukket å få 100 landskamper med det spanske flagget på brystet, og var med på å vinne EM i 2008, samt VM i 2010.