Klubbløs Gamst utelukker ikke mer landslagsspill

- Jeg har fått ordnet opp i det jeg skulle.

FORTSETTER KARRIEREN: Morten Gamst Pedersen er motivert for å finne seg en ny arbeidsgiver etter tiden i RBK. Foto: Dagbladet
FORTSETTER KARRIEREN: Morten Gamst Pedersen er motivert for å finne seg en ny arbeidsgiver etter tiden i RBK. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at Morten Gamst Pedersen og Rosenborg avsluttet kontrakten 8. januar, trodde flere at 34-åringens karriere var over. Overfor Dagbladet forteller Gamst Pedersen at det ikke er tilfelle.

Dødballspesialisten opplyser  i stedet at han kan være klar for en ny klubb allerede i begynnelsen av neste uke. Samtidig uteukker heller ikke «Gamsten» mer landslagsspill i fremtiden.

Innholdsrik karriere Etter tippeligadebuten for Tromsø ble Gamst Pedersen solgt til Blackburn i 2004. I Lanchashire-klubben opparbeidet venstrekanten seg en kultstatus blant fansen over ni sesonger.

82 kamper for Norge bidrar også til at han har skrevet seg inn i den norske fotballhistorien som en av de største spillerne landet har fostret. Kun åtte mann har opptrådt flere ganger med flagget på brystet enn «Gamsten». Nå er han motivert for å vise ferdighetene sine frem på ny.

- Det viktigste er å få spilt fotball fremover. Gjør du det bra nok, kan det hende at man får muligheten igjen. Skulle det skje at man skulle komme i den posisjonen, ville jeg bare tatt det som et kjempekompliment, forteller Gamst Pedersen om landslagsmulighetene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer