KAN FÅ NY SJANSE: Azar Karadas har tippeligakamper for tre klubber. Den siste var Sogndal, som han spilte for i 2012 - blant annet mot sin gamle klubb Brann. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix
KAN FÅ NY SJANSE: Azar Karadas har tippeligakamper for tre klubber. Den siste var Sogndal, som han spilte for i 2012 - blant annet mot sin gamle klubb Brann. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpixVis mer

Klubbløs Karadas kan gjøre Tippeliga-retur

Sandnes Ulf bekrefter interesse.

Sandnes Ulf er på spissjakt og har vært i dialog med Azar Karadas (31) om en overgang.

Rogalandsklubben ønsker å hente inn to nye spillere før seriestart, og vil ha en spiss som er annerledes enn dem som klubben allerede har, skriver Stavanger Aftenblad.

- Jeg har fått gode referanser på Karadas fra spillere som kjenner ham og har spilt med ham tidligere. Karadas har den rette vinnermentaliteten og ville glidd godt inn i troppen, sier trener Asle Andersen.

Sandnes Ulf forsøkte å få med Karadas til treningsleiren i La Manga, men det lot seg ikke gjøre. Ifølge Aftenbladet skal det fortsatt være dialog mellom partene, men foreløpig er det ikke lagt fram et konkret kontraktstilbud.

- Selv om han har spilt midtstopper i flere klubber, ser jeg utelukkende på ham som en spiss. I tillegg har han en CV det står stor respekt av, sier Andersen.

Karadas spilte for Sogndal i fjor, men står uten klubb noen uker før sesongstart. Han har nylig takket nei til tilbud fra to tyrkiske klubber. 31-åringen holder seg i form ved å trene med lokale 2.-divisjonsklubber i Bergen.

- Det er alltid hyggelig med interesse, men jeg overlater dette til min agent, sier Karadas om en mulig overgang til Sandnes Ulf.

(NTB)