Klubbløs Ljungberg til USA

Gjør comeback i Seattle Sounders.

Fredrik Ljungberg skriver tirsdag under for den nye Major League Soccer-klubben Seattle Sounders, melder NTB.

Ljungberg har ikke spilt en eneste kamp siden EM-sluttspillet i sommer. Han ble løst fra kontrakten med West Ham 6. august og har vært klubbløs siden.  melder NTB.

Etter at Ljungberg ga seg som landslagsspiller etter Sveriges skuffende EM, bedyret han at han satset alt på å spille seg inn i fansens hjerter i Premier League.  

Isteden endte den engelske profftilværelsen med at London-klubben bladde opp 60 millioner kroner for å bli kvitt ham to år før kontrakten gikk ut.

Mens LA Galaxys David Beckham drar på lån til AC Milan, drar altså svensken til en klubb som først blir opprettet i det amerikanske seriesystemet fra neste år av, melder svt.se.

Seattle Sounders er en ny klubb i MLS og er med i serien fra kommende sesong som starter i april. Klubben har som mål å ha flest mulig internasjonale spillere i stallen. Laget skal spille hjemmekampene sine på Qwest Field.

PÅ TRYNET UT AV PREMIER LEAGUE: West Ham betalte villig 60 millioner kroner for å avslutte kontrakten med Ljungberg. Nå skal svensken ut på et nytt proffeventyr. FOTO: TOM HEVEZI/ AP
PÅ TRYNET UT AV PREMIER LEAGUE: West Ham betalte villig 60 millioner kroner for å avslutte kontrakten med Ljungberg. Nå skal svensken ut på et nytt proffeventyr. FOTO: TOM HEVEZI/ AP Vis mer
Klubbløs Ljungberg til USA