Klubbløs over natta

Dagny Mellgren er lei seg etter at proffligaen WUSA og dermed også klubblaget Boston Breakers er nedlagt.

- Jeg så nyheten på nettet og har fått noen mailer også. Det var trist og sjokkerende, sa Mellgren til NTB på telefon fra Norges landslags VM-forberedelsesleir i Philadelphia.

- Vi visste vel at det ikke sto så bra til økonomisk, og har snakket om mulighetene for at det ikke ble noe neste år, men vi har gått med håp om at det skulle bli en 2004-sesong også. Jeg vet ikke så mye om hva som er skjedd, jeg har bare fått en mail og sett det som står på WUSA-sidene, sa hun.

Det var styret i WUSA som fem dager før avspark i VM besluttet å nedlegge ligaen med øyeblikkelig virkning etter bare tre år. Dermed er 375 mennesker arbeidsledige, blant dem et 40-tall VM-uttatte spillere.

Mellgren spilte for Boston i tre sesonger og står igjen som WUSAs mestscorende spiller noensinne. Det var ingen stor trøst mandag.

- Vi får håpe at VM får litt fart på sakene, at de får noen sponsorer og kanskje kommer tilbake i 2005. Jeg trivdes veldig godt i Boston, sa Mellgren.

Selv hadde hun ikke bestemt om hun ville vendt tilbake til Boston Breakers for enda en sesong.

- Jeg visste ikke før dette skjedde hva jeg ville gjøre, og vet ikke nå hva jeg gjør. Jeg tenker ikke på det foreløpig. Nå fokuserer jeg bare på VM, sa hun.

Norges VM-tropp kom til Philadelphia søndag og har allerede gjennomført et par treninger foran lørdagens VM-premiere mot Frankrike.

BOSTON BORTE:</B> Dagny Mellgren (t.h) får aldri mer trekke på seg den hvite Breakers-trøya.