Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klubbløse Braaten trente med Vålerenga

Var med på Vålerengas første trening for sesongen.

KLUBBLØS: Daniel Braaten har vært klubbløs siden juli i fjor. Mandag trente han med Vålerenga. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
KLUBBLØS: Daniel Braaten har vært klubbløs siden juli i fjor. Mandag trente han med Vålerenga. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

VIF-manager Kjetil Rekdal samlet sine spillere til sesongens første trening i Vallhall mandag. Av nye spillere var også stopperveteranen Kjetil Wæhler og Jonatan Tollås Nation med på treningen.

Braaten har vært uten klubb siden han forlot FC København i juli i fjor, men 32-åringen har deltatt på Skeids treninger. I tillegg til den danske klubben, har den tidligere landslagsspilleren spilt for blant andre Toulouse og Bolton.

32-åringen har holdt formen ved like, men ville ikke si så mye om sin videre karriere etter endt trening.

- Det får vi se på. Det var gøy å trene, var Braatens knappe svar da VG spurte om hans videre framtid som fotballspiller.

Vålerenga skal ha treninger nærmest hver eneste dag fram til den første treningskampen borte mot Kongsvinger 31. januar. Deretter blir det kamp mot Stabæk på Nadderud før turen går til La Manga hvor Viking og AGF er motstandere.

Etter La Manga-oppholdet er det planlagt en kamp mot Odd før turen igjen går til Spania og Marbella.

Vålerenga gjør sin siste finpuss foran seriestarten borte mot Strømsgodset 21. mars og svenske Häcken i Göteborg 28. mars. Lagets første seriekamp er hjemme mot Strømsgodset 6. april.

(NTB)