Klubbovergangen ennå ikke i boks for Riise

- Vil vil veldig gjerne at han kommer og spiller for oss.

INGEN LØSNING: John Arne Riise skal spille fotball i India til høsten, men det er fortsatt ikke avklart om det blir i Kerala Blasters eller Delhi Dynamos. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
INGEN LØSNING: John Arne Riise skal spille fotball i India til høsten, men det er fortsatt ikke avklart om det blir i Kerala Blasters eller Delhi Dynamos. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise annonserte for snart en uke siden at han flytter til India.

Hvilken klubb han skulle spille for skulle bli presentert på kona sin blogg dagen etter - men den annonseringen kom aldri.

Før helgen skrev India Times at forklaringen er at nordmannen skrev under et såkalt «letter of offer» med klubben Kerala Blasters. 34-åringen skal ha ombestemt seg i tolvte time, og funnet ut at han heller vil spille for Delhi Dynamos.

Det skal fortsatt ikke være avklart med ligaledelsen om Riises avtale med Kerala Blasters er bindende.

Manager i klubben, Peter Taylor, sier til Sky Sports at de er svært lystne på spilleren med bakgrunn fra blant andre Liverpool og Fulham skal spille i deres klubb.

Han bekrefter at den ennå ikke er i boks med avtalen.

- Vi vil veldig gjerne at han kommer og spiller for oss. Jeg tror ikke ting er avklart ennå, men han er en spiller vi liker og som ville være bra for ligaen, uten tvil, sier Peter Taylor til Sky Sports.

John Arne Riise går inn i katogorien marquee-spiller - en stjernespiller som kommer til Indian Super League for å heve nivået.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.