INGEN LØSNING: John Arne Riise skal spille fotball i India til høsten, men det er fortsatt ikke avklart om det blir i Kerala Blasters eller Delhi Dynamos. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
INGEN LØSNING: John Arne Riise skal spille fotball i India til høsten, men det er fortsatt ikke avklart om det blir i Kerala Blasters eller Delhi Dynamos. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Klubbovergangen ennå ikke i boks for Riise

- Vil vil veldig gjerne at han kommer og spiller for oss.

(Dagbladet): John Arne Riise annonserte for snart en uke siden at han flytter til India.

Hvilken klubb han skulle spille for skulle bli presentert på kona sin blogg dagen etter - men den annonseringen kom aldri.

Før helgen skrev India Times at forklaringen er at nordmannen skrev under et såkalt «letter of offer» med klubben Kerala Blasters. 34-åringen skal ha ombestemt seg i tolvte time, og funnet ut at han heller vil spille for Delhi Dynamos.

Det skal fortsatt ikke være avklart med ligaledelsen om Riises avtale med Kerala Blasters er bindende.

Manager i klubben, Peter Taylor, sier til Sky Sports at de er svært lystne på spilleren med bakgrunn fra blant andre Liverpool og Fulham skal spille i deres klubb.

Han bekrefter at den ennå ikke er i boks med avtalen.

- Vi vil veldig gjerne at han kommer og spiller for oss. Jeg tror ikke ting er avklart ennå, men han er en spiller vi liker og som ville være bra for ligaen, uten tvil, sier Peter Taylor til Sky Sports.

John Arne Riise går inn i katogorien marquee-spiller - en stjernespiller som kommer til Indian Super League for å heve nivået.

- Jeg tror at jo flere topp marque-spillere man får til ligaen, som fortsatt virkelig kan løpe rundt og vise hva de har gjort i sine karrierer, jo bedre er det for indisk fotball, sier Kerala Blasters-manageren - og understreker at de har vist stor interesse for 34-åringen.

Sesongen i India går kun fra september til desember, og årets sesong er kun den andre i ligaens historie. John Arne Riise skal ha blitt tilbudt en grunnlønn på 300 000 dollar - rundt 2,3 millioner kroner - både fra Kerala Blasters og fra Delhi Dynamos.

34-åringen ga seg i kypriotiske Apoel i slutten av mai, ett år før kontrakten gikk ut. Der var han med på å vinne serie- og cupgull.