IKKE FORVEL LIKEVEL? Carlos Tevez skal være på vei til brasiliansk klubbfotball, men nå hevder Corinthians at Manchester City har kommet med nye krav. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES.
IKKE FORVEL LIKEVEL? Carlos Tevez skal være på vei til brasiliansk klubbfotball, men nå hevder Corinthians at Manchester City har kommet med nye krav. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES.Vis mer

Klubbpresident mener Tevez-bud ikke er akseptert

Full forvirring rundt overgangen til stjernespissen.

(Dagbladet): Flere medier hevdet i dag tidlig at Manchester City og den brasilianske klubben Corinthians har kommet til enighet rundt overgangen til Carlos Tevez.

- Vi er enige med Corinthians, men Carlos er fortsatt City-spiller i øyeblikket, sa City-trener Roberto Mancini ifølge Sky Sports.

Nå har Corinthians selv sendt ut en pressemelding som hevder klubbene ikke er enige, og den klubbpresidenten Andrés Sánchez ønsker å klargjøre situasjonen.

- City sendte et motforslag til Corinthians, og på grunn av tidsforskjellen ble vi ikke oppmerksomme på det før senere. I motforslaget ønsker de å endre betalingsstrukturen og den totale verdien på avtalen, skriver klubben.

- Foreløpig er ingenting klart, skriver de.

27-åringen må derfor vente med å gå i samtaler med São Paulo-klubben, som han forlot til fordel for West Ham etter VM i 2006.

FORVIRRING: Roberto Mancini hevdet tidligere i dag at City og Corinthians er enige om en avtale. De avkrefter den brasilianske klubben i en pressemelding. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES.
FORVIRRING: Roberto Mancini hevdet tidligere i dag at City og Corinthians er enige om en avtale. De avkrefter den brasilianske klubben i en pressemelding. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES. Vis mer