Klubbpresidenten truer stjernespissen med to år i «eksil»

Napoli er lei av kravstor Lavezzi.

KRAVSTOR: Ezequiel Lavezzi har tirret på seg klubbledelsen i Napoli med stadige kontraktskrav. Nå truer klubbpresidenten med å stenge argentineren ute fra klubben i to år om han ikke slutter å klage.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ Filippo MONTEFORTE
KRAVSTOR: Ezequiel Lavezzi har tirret på seg klubbledelsen i Napoli med stadige kontraktskrav. Nå truer klubbpresidenten med å stenge argentineren ute fra klubben i to år om han ikke slutter å klage.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ Filippo MONTEFORTEVis mer

|||Presidenten i Serie A-klubben Napoli er lei stadige kontraktskrav og truer klubbens argentinske spiss, Ezequiel Lavezzi, med to år i «eksil».

Lavezzi har i lengre tid truet med å bytte klubb dersom hans kontraktskrav ikke innfris. Nå har klubbpresident Aurelio De Laurentiis sett seg lei på spillernes makt og sendt en klar advarsel til argentineren.

- Om det ikke roer seg, får han ikke spille og må holde seg borte fra laget de neste to årene. Tenk hvilken skade det vil gjøre på karrieren hans, sa De Laurentiis fredag.

(NTB)