Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kluivert vil til Arsenal

Stjernespissen Patrick Kluivert truer med å forlate Barcelona, som vil halvere lønna hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

26-åringen har en klausul i kontrakten som sier at klubben kan halvere årslønna på 50 millioner kroner, men da reduseres samtidig den kontraktfestede overgangssummen fra 300 millioner kroner til 15 millioner kroner.

Kluivert har informert Arsenal-manager Arshne Wenger om at han kan få ham billig.

- Om Barcelona endrer kontrakten min og reduserer lønna, slik de har varslet, så er den normale reaksjonen at jeg forsvinner. Jeg har fått tilbud, og de viktigste er fra Arsenal og Manchester United, sier Kluivert til avisen The Sun.

- United har Ruud van Nistelrooy, men jeg vil gjøre det bedre i Arsenal på grunn av spillestilen deres. Wengers fotball er mer kontinental. Dennis Bergkamp sier at han vektlegger offensiv fotball slik nederlendere liker. Dessuten elsker jeg London, og det vil være bra for familien min, sier han.

Kluivert virker bestemt på å forlate Barcelona selv om landsmannen Frank Rijkaard er ansatt som ny trener.

- Dette er ingen bløff. Det virker som de setter større pris på meg i England enn i Barcelona, og før eller senere kommer jeg til å spille i engelsk eliteserie. Jeg har funnet meg i mye i Barcelona, men nå er begeret fullt, sa Kluivert.

(NTB)