Knakk nesa på eget lags supporter. Nå må han 18 måneder i fengsel

Gary Madine får sparken av klubben.

(Dagbladet): Det har ikke vært noen mangel på «bad boys» i den engelske fotballen, og det er kanskje også noe av det som er så sjarmerende med Fotballøya.

Men noen tar det likevel litt for langt.

Sistemann ut i denne kategorien som allerede har store navn som Eric Cantona og Joey Barton, er Gary Madine som nå må sone 18 måneder i fengsel for sine krumspring. Det skriver Daily Mail.

Nese- og kjevebrudd I februar i fjor var Madine på Paris Bar i Sheffield. Der endte han i klammeri med Daniel Beresford, og slo ham til slutt i bakken så Beresford brakk nesa. Det hører med til historien at Beresford også var en supporter at Sheffield Wednesday, laget Madine spilte på.

Fire uker senere var det Reece Hall som fikk kjenne Madines vrede. Hall brakk kjeven på to forskjellige steder, og ifølge vitner i rettsaken skal samtalen mellom de to ha startet med at Madine spurte Hall «Wednesday eller United».

Hall svarte da at han holdt med Sheffield United. Feil svar i Madines bok.

Madine har også tidligere blitt dømt for barslagsmål. Nå får han altså ytterligere 18 måneder.

Får fyken Det kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse, men Sheffield Wednesday har sagt opp Madines kontrakt.

I tillegg kom de med en beskjed på sin Twitter-profil, som sa:

- Etter dommen i Leeds domstol har SWFC ingen kommentar akkurat nå, men vi vil komme tilbake med en uttalelse senere.

Sheffield Wednesday har fått en tøff start på sesongen i Championship. På de ni første kampene har de bare tatt fem fattige poeng, og ligger for øyeblikket på 21. plass.