Knakk sammen i tårer under pressekonferansen: - Vi elsker deg pappa, kom hjem

Har vært savnet i ti dager.

KOM HJEM: Golferen Billy Hurley har gått offentlig med informasjon om at pappaen hans er savnet. Nå håper sønnen at appellen kan få Willard Hurley til å komme tilbake til familien. Foto: NTB Scanpix
KOM HJEM: Golferen Billy Hurley har gått offentlig med informasjon om at pappaen hans er savnet. Nå håper sønnen at appellen kan få Willard Hurley til å komme tilbake til familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Pappaen til PGA-golfer Billy Hurley, Willard, har vært savnet i ti dager.

Det fortalte sønnen under en pressekonferanse i forbindelse med turneringen Quicken Loans National.

Billy Hurley, som er ranket som nummer 237 i verden, brast sammen i tårer da han fortalte pressen om pappaen sin.

Den 19. juli pakket Willard Hurley sammen en del klær og penger, og forlot huset hvor han bor sammen med golferens mamma. Siden har ingen sett eller hørt noe, fortalte golferen på pressekonferansen.

Ifølge USA Today har ikke politiet mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, og Willard Hurley skal ha brukt kredittkortet sitt til å betale for en overnatting i Texas 23. juli.

- Det var en tøff beslutning for min familie å komme fram til at vi skulle gjøre dette offentlig.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Jeg håper bare at han sjekker starttiden min, og følger med på resultatene mine. Og pappa, jeg håper du forstår at vi elsker deg, og ønsker at du skal komme hjem, fortalte en tårevåt Billy Hurley.

Sønnen forteller videre at pappaen har jobbet som politi i 25 år, og har vært gift med mammaen hans i 30 år.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer