Knalldebut for Berget og Wolff Eikrem i Malmö

Jo Inge matchvinner.

UMIDDELBAR SUKSESS: Jo Inge Berget, her sammen med sportssjef i Malmö FF Daniel Andersson under presentasjonen i klubben, scoret i debuten for Malmø.
Foto: Daniel Kihlström / TT / NTB scanpix
UMIDDELBAR SUKSESS: Jo Inge Berget, her sammen med sportssjef i Malmö FF Daniel Andersson under presentasjonen i klubben, scoret i debuten for Malmø. Foto: Daniel Kihlström / TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) : Åge Hareides Malmø FF er på treningsleir i USA, og i kveld møtte de DC United til den første treningskampen under oppholdet.

Der scoret Malmø-debutanten Jo Inge Berget 1-0-målet på pasning fra en annen debutant fra Norge. Ifølge svenske Expressen nikket Markus Rosenberg ballen ned til Magnus Wolff Eikrem, som fant Berget på vei mot mål.

På første touch satte den tidligere Cardiff-spilleren ballen i lengste hjørnet og i mål.

- Vi fungerer bra sammen og det var et deilig mål å score, sier Berget, som aldri fikk sjansen i Cardiff og heller ikke lyktes spesielt godt på utlån i Celtic.

Sammen med Wolff Eikrem fant han veien til Åge Hareide og Malmø før denne sesongen.

Ifølge Expressen var det en rotete kamp helt til Malmøs mange nyervervelser ble varme i trøya. Da kom også målet som avgjorde  kampen. Etter en time byttet Hareide hele sju mann, og med de byttene ebbet kampen ut.

- Det kommer til å ta tid før vi får alle biter på plass, men dette var en bra start. Nå skal vi fortsette å jobbe hardt på treningene så skal vi være klare til serien starter, sier Wolff Eikrem ifølge Expressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.