Knallscoring av Solskjær

Manchester United-Wolverhampton 1-1. United-supporternes klokker ble stilt tre år tilbake da Ole Gunnar Solskjær i går dundret inn sitt andre mål siden comebacket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var som vanlig ikke stappfullt da Manchester Uniteds reserver i går møtte Wolverhampton på Ewen Fields. Men de fleste som var der hadde rød lue mot kveldskulda, og sto fortsatt og diskuterte lagoppstillinga da Ole Gunnar Solskjær etter fire minutters spill viste snev av sitt gamle jeg.

Pasninga kom fra lagets tyske kaptein, Markus Neumayr, til kristiansunderen som hadde funnet seg rom like innenfor 16-metersstreken. I velmaktsdagene var de fleste keepere sjanseløse når skarpskytteren med barneansiktet kom i en sånn posisjon, krummet nakken og dundret til.

Andre scoring

I går fikk han vist at han fortsatt kan, alle skadeproblemene de siste par årene til tross. Ballen smalt kontant i nettet bak Michael Oakes i ulveburet.

Dette var hans andre reservelagsscoring siden comebacket før jul. For førstelaget har han ikke vært en brikke siden FA-cup-omkampen mot Burton, og Åge Hareide regner ikke med å se en fullverdig Solskjær før til høsten.

Men noe kan være i gjære: Den siste måneden har 33-åringen fått bygd seg godt opp med blant annet fire fulle reservelagskamper i sekken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer