Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Knallsterk åpning av McIllroy

Rett i tet i US Open.

Rory McIlroy (22) leder majorturneringen US Open i golf etter en sterk åpningsrunde torsdag. Foto:  AFP PHOTO / Don EMMERT
Rory McIlroy (22) leder majorturneringen US Open i golf etter en sterk åpningsrunde torsdag. Foto: AFP PHOTO / Don EMMERT Vis mer

Rory McIlroy (22) leder majorturneringen US Open i golf etter en sterk åpningsrunde torsdag.

McIlroy gikk en bogeyfri runde under varierende forhold og var seks under par. Nordiren har tre slags ledelse til sørkoreanske Yang Yong-eun og US Masters-vinner Charl Schwartzel fra Sør-Afrika.

- Jeg gjorde egentlig ingen feil. Jeg hadde gode utslag, traff bra med jernslagene og senket en del putter. Det var en fin kombinasjon, sa McIlroy.

Dermed har han et solid utgangspunkt foran resten av turneringen i Maryland. McIlroy jakter sin første majorseier i karrieren.

22-åringen var nær triumf i US Masters på den kjente Augusta-banen i Georgia i april. Han hadde fire slags ledelse før sisterunden, men den unge nordiren sviktet fullstendig med en 80-runde, og Schwartzel tok i stedet seieren.

- Jeg fikk erfaring fra det som skjedde i Augusta og lærte mye av det. Men jeg føler at de gode åpningene mine i majorturneringene er på grunn av forberedelsene jeg har gjort, sa McIlroy.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media