Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Knallsterk PGA-avslutning av Hovland

Viktor Hovland avsluttet PGA-turneringen i West Virginia med en knallsterk 64-runde.

TANGERTE REKORD: Ifølge PGAs twitterkonto var dette Viktor Hovlands 17. runde på rad med en runde på under 70 slag. Dermed tangerte han Bob Estes rekord fra 1983 med antall PGA-runder på 60-tallet. Foto: Rob Carr/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
TANGERTE REKORD: Ifølge PGAs twitterkonto var dette Viktor Hovlands 17. runde på rad med en runde på under 70 slag. Dermed tangerte han Bob Estes rekord fra 1983 med antall PGA-runder på 60-tallet. Foto: Rob Carr/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Det plasserte ham på en fin 5.-plass da han var ferdig med sin runde, men det er mange spillere som ennå ikke var ferdig med sin avslutningsrunde, og det var ikke sikkert at nordmannen klarer å beholde den plasseringen.

Et par timer senere var han nede på delt 8.-plass.

Hovland gikk de tre første rundene i turneringen på 68 slag, og totalt endte han dermed 12 slag under par med sine 268 slag.

Nordmannen lå på 39.-plass før avslutningsrunden i USA. Han har vist en tendens til å avslutte sine turneringer svært bra.

Ifølge PGAs twitterkonto var dette Hovlands 17. runde på rad med en runde på under 70 slag. Dermed tangerte han Bob Estes rekord fra 1983 med antall PGA-runder på 60-tallet.

Viktor Hovland debuterer på europatouren kommende uke. Da skal han delta i det europeiske PGA-mesterskapet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling