Knalltøffe dueller: - Glad i en krig

En av Norges tøffeste spisser mot en av Eliteseriens tøffeste stoppere. Det luktet svidd i duellene. Etterpå roste duellantene hverandre.

BEINHARDE: Strømsgodsets Marcus Pedersen (t.v.) og Bodø/Glimts Martin Bjørnbak hadde mange saftige dueller. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
BEINHARDE: Strømsgodsets Marcus Pedersen (t.v.) og Bodø/Glimts Martin Bjørnbak hadde mange saftige dueller. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BODØ (Dagbladet): - Marcus Pedersen går alltid foran for laget sitt. Han er knallhard og kompromissløs. Det liker jeg. For jeg er også glad i en krig, sier Glimt-stopper Martin Bjørnbak (26) til Dagbladet.

Kampen mellom nordlendingene og drammenserne bølget frem og tilbake, og hadde en rekke høydepunkter og vendinger.

Til slutt endte det 2-2, etter at Godset to ganger utlignet Glimt-ledelsen, rett før slutt i begge omganger.

- Derfor er det surt at vi ikke klarte tre poeng i dag, sier Bjørnbak, etter at de helgule spilte uavgjort for tredje gang på rad, og fortsatt står med begge bein i bunnstriden.

En av duellene i duellen, var Marcus Pedersens «»hard man»-møte med Martin Bjørnbak.Godset-spissen (27) ble stort sett holdt i tømme, og ble også en høyst ufrivillig og ufortjent «syndebukk» da Godset fikk annullert en scoring da kampen stod og vippet på stillingen 1-1.

Like etter gikk Glimt opp i 2-1.

- Dommeren mente at jeg forstyrret keeper for mye da Parr skjøt i mål fra to meter. Jeg er uenig. Hvor skulle jeg gjort av meg? spør Pedersen retorisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer